Cornel scrie:
pai reciteste postarile tale ! un misto la mare arta vis-a-vis de rbs Colmic, citez "Adevarul e ca nici eu nu-mi cumpar o rbs pana nu ridic minim o galeata cu vreo 2 kilograme in ea....." sau "Ale mele sunt probate, in conditii mult mai dificile decat o amarata de galeata cu niste nada in ea..."
eu tot ma mir cum poti compara joardele (imi place la max cuvantul asta spus de Nutzu ref la niste bete, nu dau nume
) alea de la Energo cu sculele de la Colmic
joardele alea nici macar nu sunt drepte ci strambe de parca pescuiesti dupa colt cu ele ! am invartit un feeder "varf de gama" in toate felurile, zeci de bucati si tot stramb era...ce dracu ... hai sa fim obiectivi !
Am spus ca nu am denigrat nu ca nu am facut misto. Da, am facut misto, dar nu am denigrat. Daca aveti o problema cu sculele Energo, cea mai buna solutie este ignorarea lor si gata.
Nu am comparat nicio clip produsele Energo cu cele Colmic, Maver, Sensas sau orice alte firme.
Comparativ, eu am facut o gluma, o autoironie pe care probabil glukas si altii au inteles-o cand am spus ca eu imi testez rbs in conditii mult mai dificile. Dumneavoastra ati denigrat produsele Energo in ultimul hal si in cel mai josnic mod cu putintza.
Da, aveti libertate de exprimare, dar macar pastrati o decentza si da, aveti oproblema cu produsele energo, am inteles asa cum am inteles ca nu stiti sa faceti diferenta dintre un misto, o glumitza si denigrarea unui produs sau al unui brand.
Sincer sa fiu, nu ma mir deoarece sunteti doar un alt roman care denigreaza in loc sa ignore sau sa aduca argumente civilizate, si mai mult sunteti doar un pescar plictisit de frig si care interpreteaza totul aiurea fara sa gandeasca.
Toate cele bune, sarbatori fericite si cu parere de rau ca mi-am pierdut 5 minute pentru a posta tot ceea ce am postat.