Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 09:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 03 Dec 2013, 20:50 
Neconectat

Atunci forta n-o sa fie cu george,oricum el n-are de pierdut eventual de castigat o divizie cu ashiopei! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Dec 2013, 21:11 
Neconectat

din statutul federal
Contribuţiile băneşti sau taxele pentru participare în competiţii, legitimare, transfer, contestaţie, apel, recurs, vize şi altele asemenea, se plătesc la FRPS.

Sus

MesajScris: 03 Dec 2013, 21:31 
Neconectat

Sa ne reamintim :

Uszkay Istvan
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARScris: 03 Noi 2010 12:15

Diaconita Petru a scris
Citat:
Tu esti mai aproape decat mine,puteai sa mergi la Orastie sa vezi ce e acolo,sa stai de vorba cu cei de la Hidroconstruct,fiindca contractul de sponsorizare l-am citit amandoi.....ce nu inteleg eu ,chiar nu se gaseau 10000 de euro pentru a preveni rahatul.
PS poate ne baneaza Alin fiindca monopolizam topicul cu problemele fnpsr

Ma mir ca vorbesti asa ! Contractul pe care l-am citit in fuga la sedinta Consiliul Director (fiind dat din mana in mana doar ca sa-l vedem ca exista si ca e real) nu are nici o legatura cu persoana mea si nici a ta si nici a unui vicepresedinte. Este exclusiv opera lui Fane. El s-a inteles cu Hidroconstructia, e afacerea lui cu proiecte, cu firma lui de consultanta care probabil are si ea de castigat de pe urma afacerii, de aia nici nu a implicat pe nimeni in problema Contractului de Sponsorizare. Nu am ce cauta la Orastie si nu am ce discuta cu Hidroconstructia ca nu am nici o responsabilitate in acest sens. Nici tu nu ai si nici altii nu stiu sa aibe din conducerea federatiei. Eu nu am fost rautacios fata de tine cand am cerut detalii. Am fost cat se poate de normal si am motivat prin faptul ca fiind cu el la Bucuresti, sigur ati mai discutat si pe marginea acestui subiect si poate ai ceva noutati, stii mai multe decat mine legat de acest subiect.
Tu vad ca te aprinzi prea repede si deja sari cu atacuri si invective la persoana mea de parca cine stie ce ti-am facut. Nu ti-am facut nimic, decat ca ti-am cerut niste detalii (daca stii). Trebuia sa spui ca nu ai noutati in domeniu si atat.
Totusi daca stam la capitolul intrebari, hai sa te intreb eu ceva.
Cu ce ocazie te-ai dus tu la Bucuresti la ANPA cu Fane? Cine si de ce te-a invitat si ... de ce numai pe tine ? Ar mai fi multe "de ce"-uri dar deocamdata ma opresc aici.

Sus

MesajScris: 03 Dec 2013, 21:43 
Neconectat

din statutul federal

Art. 9. Sunt membri ai F.R.P.S. Asociaţiile Judeţene de pescuit sportiv şi cea a Municipiului Bucureşti, Cluburile Sportive cu secţii de pescuit sportiv, precum şi alte structuri sportive cu secţii de pescuit sportiv, care consimt să adere la Federaţie.

9.1. F. R. P.S. poate avea şi membri de onoare, desemnaţi din rândul foştilor sportivi, tehnicieni, manageri sportivi, etc. care au avut o contribuţie importantă la susţinerea activităţii Federaţiei. Membri de onoare nu au drept de vot.

9.2. Pot fi membri de onoare şi persoane fizice sau juridice care contribuie sau atrag surse de venituri pentru F.R.P.S. precum şi cei care şi-au adus o contribuţie proprie deosebită la dezvoltarea pescuitului sportiv.

Art .10. Calitatea de membru al F.R.P.S. se dobândeşte, prin afiliere, ca urmare a Hotărârii Adunării Generale, la propunerea biroului.

odata la 4 ani !
:lol: :lol: :lol:
Biroul poate hotărî afilierea cu titlu provizoriu, a unui nou membru, în termen de 30 zile de la data înregistrării cererii. Această hotărâre urmeaza a fi supusă aprobării primei Adunări Generale a F.R.P.S, care va decide afilierea definitivă. Membrul afiliat cu titlu provizoriu beneficiază de toate drepturile prevăzute în statutul F.R.P.S., cu excepţia dreptului la vot.

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 05:33 
Neconectat

S-a rezolvat si problema adresei catre CIPS ,5 aprilie se va stabili clar afilierea federatiei :D

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 07:39 
Neconectat

Bucurate Petre cat mai poti,daca trec concurentii pe partea federala tu nu mai treci de faza oraseneasca! :lol:

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 14:34 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 18:46 
Neconectat

Din pacate CIPS-ul a trimis o adresa oficiala pentru mutarea Campionatului Mondial de Crap 2014 din Romania in alta tara.

Inteleg din asta ca Rig (firma de la Corbu) nu a vrut sa anuleze contractul cu AGVPS-ul si sa semneze alt contract cu Federatia si ca e clar acum ca CIPS-ul va exclude AGVPS-ul din 2014. Daca mentineau locatia, inseamna ca AGVPS-ul mai avea sanse de ramanere in CIPS.

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 20:19 
Neconectat

Din pacate aici a pierdut ROMANIA,nu federatia sau agvps!Intelege george si tu ca firma Rig(Carstocea) nu a vrut sa semneze un contract cu un smenar! :lol: :lol:Iti dai seama ce indragit e de crapisti,are carne life time in frigider! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 20:27 
Neconectat

Ce dobitoc. Să pierzi un Campionat Mondial doar din dragul de a fute buha! Asta e, daca ne conduc o grămadă de lăbari pe plan politic de ce nu ar face-o și în pescuit...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]