glukas scrie:
Da, am citit documentul care scrie clar ca decizia CIPS este luata datorita situatiei legislatiei din Romania si lipsei dialogului dintre cele 3 parti implicate. Mesajul e clar si e formulat astfel incat sa invite la dialog si se poate considera si un avertisment.
CIPS-ul va putea lua, in lipsa dialogului, in Congres, doar doua decizii:
A. Acordare CIPS Federatiei si excludere AGVPS.
B. Neacordare CIPS Federatiei si excludere AGVPS.
Din acest moment, AGVPS-ul actioneaza doar CONTRA pescuitului de competitie, dupa sloganul "DUPA NOI, POTOPUL!"
Lipsa dialogului pe motiv ca Fane e asa si pe dincolo e stupida! Si AGVPS-ul (prezidiul ala de la Bucuresti) e asa si pe dincolo! Daca ii controleaza cineva la venituri, nu cred ca au saracit la AGVPS!
Deci, propun in ianuarie (e parerea mea personala, cam tot ce scriu, nu sunt purtator de cuvant al Federatiei) ca si reprezentatii AGVPS implicati in competitii si factorii de decizie sa vina la o masa rotunda sa vedem ce putem face pentru competitie! Si se pot face multe!!!
NU MA INTERESEAZA ATACURILE LA PERSOANA "FANE"! E o strategie securista, care pe mine ma lasa complet rece!
George stai sa inteleg....
Agvps(in calitate de membru cips) a aplicat pt organizarea mondialelor. A obtinut organizarea. Din cauza apei tulbure de la noi se anuleaza tot. Iar tu spui ca Agvps actioneaza doar contra pescuitului de competitie.
Am inteles bine?
Parerea mea.......va face blat federatia cu agvps...