Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 08:00

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 04 Dec 2013, 23:17 
Neconectat
Moderator global

glukas scrie:
Da, am citit documentul care scrie clar ca decizia CIPS este luata datorita situatiei legislatiei din Romania si lipsei dialogului dintre cele 3 parti implicate. Mesajul e clar si e formulat astfel incat sa invite la dialog si se poate considera si un avertisment.

CIPS-ul va putea lua, in lipsa dialogului, in Congres, doar doua decizii:

A. Acordare CIPS Federatiei si excludere AGVPS.
B. Neacordare CIPS Federatiei si excludere AGVPS.

Din acest moment, AGVPS-ul actioneaza doar CONTRA pescuitului de competitie, dupa sloganul "DUPA NOI, POTOPUL!"

Lipsa dialogului pe motiv ca Fane e asa si pe dincolo e stupida! Si AGVPS-ul (prezidiul ala de la Bucuresti) e asa si pe dincolo! Daca ii controleaza cineva la venituri, nu cred ca au saracit la AGVPS!

Deci, propun in ianuarie (e parerea mea personala, cam tot ce scriu, nu sunt purtator de cuvant al Federatiei) ca si reprezentatii AGVPS implicati in competitii si factorii de decizie sa vina la o masa rotunda sa vedem ce putem face pentru competitie! Si se pot face multe!!!

NU MA INTERESEAZA ATACURILE LA PERSOANA "FANE"! E o strategie securista, care pe mine ma lasa complet rece!

George stai sa inteleg....
Agvps(in calitate de membru cips) a aplicat pt organizarea mondialelor. A obtinut organizarea. Din cauza apei tulbure de la noi se anuleaza tot. Iar tu spui ca Agvps actioneaza doar contra pescuitului de competitie.
Am inteles bine? :shock: :shock:
Parerea mea.......va face blat federatia cu agvps...

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 03:08 
Neconectat

Stim toti ca AGVPS-ul e organismul parazit in ecuatia asta. Nu el organiza si a organizat Campionatul Mondial, de el era nevoie doar pentru acces la CIPS. Asta in conditiile in care, se lauda in bilant, ca au mai facut si profit la Campionatul trecut!!! Rig a organizat Campionatul, RIG a adus CM-ul in Romania, nu AGVPS-ul.

In sfarsit, ce a fost nu mai conteaza. Am semnalat de anul trecut ca o organizatie care nu mai este interesata de membrii noi e pe moarte. Eu ca astia nu mai am ce sa impart:

Fişiere ataşate:
despre-organe-de-conducere.jpg
despre-organe-de-conducere.jpg [ 48.41 KiB | Vizualizat de 5077 ori ]

MesajScris: 05 Dec 2013, 06:45 
Neconectat

Gata cu gargara.
De acum ma intereseaza doar ce se poate face sa:

1. Sa avem mai multi competitori;
2. Sa gasim diverse forme de sprijin pentru ei;
3. Sa avem arbitrii scoliti, cunoscatori ai regulamentelor;
4. Sa avem antrenori scoliti (cunostiinte minime de management sportiv)
5. Sa avem piste de concurs acreditate;
6. Sa avem grupuri de lucru pentru copii, inclusiv mini scoli;
7. Sa avem antrenori la nationale angajati cu contract si indicatori de performanta;
8. Sa avem resurse umane si materiale pentru nationala;
9. Sa avem un campionat puternic, cu egalitate de sanse si cu piste doar verificate si omologate;
10. Sa creeam un grup de promovare a pescuitului competitional in randul oamenilor;
11. Sa atragem resursele bugetare de stat si nu numai pentru pescuitul competitional.
12. ETC

Pentru asta, va rog faceti cluburile sportive. E bine ca fiecare club sa aiba concurenti, arbitri, antrenori.

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 07:44 
Neconectat

George, să pierzi un CM in Romania e gargară? POOOPescu dacă nu era un jeg CM-ul se tinea la Corbu, pur si simplu se schimba reprezentantul oficial. Un jeg!

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 08:01 
Neconectat

Nutzu, la altceva am scris eu gargara.

E trist cu CM-ul si contraproductiv.

Popescu a trimis anterior scrisori de invitare la dialog si rezolvare legala a problemei. Fara raspuns din partea cealalta.

Asa ca nu cauta vina intr-o singura parte. E obtuz.

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 08:02 
Neconectat

Eu zic asa... ca toti pescarii de competitie din Romania ( stationar, crap, spinning, musca) ... (aia adevaratii nu ipocritii!) sa faca o petitie la nivel national si-so trimita guvernului prin care sa anuleze orice recunoastere oficiala la nivel national ( de reprezentare a tarii) atat lui fane cat si AGVPS-ului.
Sa-i dea pe toti deoparte...sa ramana la nivel de organizatii fara reprezentare nationala..ca orice organizatii pescaresti de la Romania....

Si sa se faca o daunare generala a pescarilor recunoscuti in care sa se stabileasca un nou for si o noua federatie adevarata nu un smen al unui labar car ptr profitul lui personal isi bate joc de o tara!

Petre, n-ai raspuns la intrebarea aia jenanta: esti mandru ca din cauza voastra s-a anulat un campionat mondial in Romania!!!
Rusine tuturor implicati in mizeria asta !!!!

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 08:09 
Neconectat

Bine Florine. Cati sunt in total (toate disciplinele)? 200? 300? Cred ca nu pot umple nici o comuna! Voua va scapa fundamentalul!

La ora actuala sunt maxim 300 de pescari de competitie in Romania, activi! Sistemul actual e o catastrofa!!!

300 competitori trebuia sa stranga numai Bucurestiul, la cat potential e acolo!

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 08:40 
Neconectat

truia scrie:
Eu zic asa... ca toti pescarii de competitie din Romania ( stationar, crap, spinning, musca) ... (aia adevaratii nu ipocritii!) sa faca o petitie la nivel national si-so trimita guvernului prin care sa anuleze orice recunoastere oficiala la nivel national ( de reprezentare a tarii) atat lui fane cat si AGVPS-ului.
Sa-i dea pe toti deoparte...sa ramana la nivel de organizatii fara reprezentare nationala..ca orice organizatii pescaresti de la Romania....

Si sa se faca o daunare generala a pescarilor recunoscuti in care sa se stabileasca un nou for si o noua federatie adevarata nu un smen al unui labar car ptr profitul lui personal isi bate joc de o tara!

Petre, n-ai raspuns la intrebarea aia jenanta: esti mandru ca din cauza voastra s-a anulat un campionat mondial in Romania!!!

sa ai un campionat mondial pe mana lucru care va rog frumos ...i-mi tremura degetele cand scriu si sa-l pierzi DIN CAUZA ..........RRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIINNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEE.....imi pare rau de baietii ce trebuiau sa reprezinte Romania.....

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 08:51 
Neconectat

glukas scrie:
Bine Florine. Cati sunt in total (toate disciplinele)? 200? 300? Cred ca nu pot umple nici o comuna! Voua va scapa fundamentalul!

La ora actuala sunt maxim 300 de pescari de competitie in Romania, activi! Sistemul actual e o catastrofa!!!

300 competitori trebuia sa stranga numai Bucurestiul, la cat potential e acolo!

300 sunt arhisuficienti!! Ce crezi ca Fane a inceput cu mai multi???!!

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 08:53 
Neconectat

truia scrie:

Pentru faptul ca AGVPS a facut presiuni pe madamTocala sa nu trimita adresa ceruta de cips e vina noastra?.....treaba cu diversiunile si dezinformarile :D :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]