nutzu_z scrie:
Degeaba. Concursurile private nu au titulatura sportiva ci de recreere. Suge ciorapu'!
si recreerea carei legi i se supune?Am auzit ca vrei sa faci Cupa Tubertini la feeder pe Bega eu te sfatuiesc prieteneste consulta un jurist cu recreativul......nu de alta dar ciorapi sunt pentru toti
si de regula cei dezinformati il c-am sug
in legea 69 uite ce spune de recreativ
ANEXA - DEFINITII
In sensul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc astfel:
a) baza sportiva - amenajare specifica ce cuprinde constructii si instalatii destinate activitatii de educatie fizica si sport;
b) Registrul sportiv - document care evidentiaza situatia inregistrarii structurilor sportului in ordine cronologica si care are doua componente: subregistrul structurilor sportive fara personalitate juridica si subregistrul structurilor sportive cu personalitate juridica;
c) Certificat de identitate sportiva - act oficial prin care se atesta calitatea de structura sportiva;
d) licenta de sportiv profesionist - document care atesta existenta unui raport juridic determinat intre un sportiv si un club sportiv profesionist si care este eliberat de o federatie sportiva nationala;
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.