Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 07:09

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 05 Dec 2013, 18:28 
Neconectat

Vizionând un clip de la finala pe echipe, mi-am pus mâhnit o întrebare, la care doresc să răspundă ori George, Diaconitapetru sau preşedintele federaţiei, după ce vizionează clipul:

http://www.youtube.com/watch?v=anzB5Ruv ... e=youtu.be

Şi aceşti tineri frumoşi, foarte buni pescari, campionii noştrii pe echipe din 2013, viitorul şi speranţa pescuitului sportiv la staţionar din România, tot la categoria "pescari penali" vor intra dacă vor îndrăzni să ne reprezinte anul viitor ?

Iar dacă aşa va fi, se gândeşte oare cineva acum la nedreptatea, nemulţumirile frustrările şi loviturile date acestor tineri pescari, doar pentru ca cineva să-şi atingă scopul furându-le practic tinerilor pescari şansa de a-şi vedea visul împlinit ?

E un lucru bun pentru ţara noastră ?

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 19:03 
Neconectat

Federația nu a avut concurs pe echipe. Propunerea mea este sa ii asimileze și să le dea girul ptr. mondialele pe cluburi.

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 20:40 
Neconectat

Poate eu sunt mai natang, dar, din scrisoarea oficiala cu anularea, deocamdata provizorie, pana-n 15 ian., a Campionatului Mondial la Crap, nu reiese de niciun fel cum ca federatia va fi afiliata la congresul din Aprilie ci doar ca, constatand ca AGVPS nu are drept de a organiza competitii oficiale in tara noastra si, fiindca nu vor sa se amestece in scandalul dintre AGVPS si federatie, au hotarat sa schimbe organizarea competitiei in alta tara. Mi se pare ca AGVPS va ramane in continuare membru in FIPS, va avea dreptul de a trimite echipa care sa reprezinte "AGVPS-ul" in orice competitie in afara tarii ca si pana acum. Pacat ca se poate pierde organizarea unei competitii de o asemenea anvergura in tara ta din cauza ambitiei unui singur personaj si a neputintei celorlalti de a constitui o forma de conducere (federatie, asociatie etc)care sa preia recunoasterea MTS-ului, a FIPS-ului si a tuturor pescarilor de competitie.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 07:40 
Neconectat

In primul rind vreau sa spun ca sunt neutru fata de toate partile implicate.

Incercati sa vedeti in profunzime semnificatiile evenimentelor. Asistam (unii participa in mod direct sau indirect) la un razboi pe fata in care se aplica principiul "la razboi si in dragoste totul e permis".
In Octombrie a aparut pe crapmania anuntul asta:
http://www.crapmania.ro/articole/compet ... gvps-21458

In decembrie apare asta:
http://www.crapmania.ro/articole/compet ... orbu-24471

Trecind peste mesajul italian tradus "mot a mot" in engleza (ce da loc la interpretari) semnificatia documentului este mai adinca.
"Daca nu lasati prostiile il dam la altcineva si sanatate" este ideea care reiese. Am folosit "daca" intrucit documentul da un termen de punere in aplicare dind o sansa ca partile implicate sa se puna de acord. Ceea ce cred ca nu se va intimpla.
De asemenea ar mai fi de remarcat numele si functia persoanei ce semneaza. Daca in documentele anterioare apareau "functii" la prima mina, acesta e semnat de "secretara generala".

Faptul ca exista prosibilitatea ca CM-ul de crap sa nu se mai tina la noi eu il vad doar ca virful icebergului, in fapt documentul loveste exact primul punct amintit in documentul prezentat in Octombrie, cel ce face in fapt legatura intre AGVPS si cluburile respective.

O parere personala: in 2014 nu va merge nimeni nicaieri; sper sa ma insel.

(Sper sa nu fie o problema cu link-urile puse spre alt site si NU am in plan sa fiu o prezenta constanta pe acest topic.)

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 08:17 
Neconectat

La fel vad si eu lucrurile,poate nici in 2015!

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 09:23 
Neconectat

adi petrisor scrie:
truia scrie:
Eu zic asa... ca toti pescarii de competitie din Romania ( stationar, crap, spinning, musca) ... (aia adevaratii nu ipocritii!) sa faca o petitie la nivel national si-so trimita guvernului prin care sa anuleze orice recunoastere oficiala la nivel national ( de reprezentare a tarii) atat lui fane cat si AGVPS-ului.
Sa-i dea pe toti deoparte...sa ramana la nivel de organizatii fara reprezentare nationala..ca orice organizatii pescaresti de la Romania....

Si sa se faca o daunare generala a pescarilor recunoscuti in care sa se stabileasca un nou for si o noua federatie adevarata nu un smen al unui labar car ptr profitul lui personal isi bate joc de o tara!

Petre, n-ai raspuns la intrebarea aia jenanta: esti mandru ca din cauza voastra s-a anulat un campionat mondial in Romania!!!
Rusine tuturor implicati in mizeria asta !!!!

sa ai un campionat mondial pe mana lucru care va rog frumos ...i-mi tremura degetele cand scriu si sa-l pierzi DIN CAUZA ..........RRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIINNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEE.....imi pare rau de baietii ce trebuiau sa reprezinte Romania.....

Vai ce tare sa vad pe Petrisor cu marele strateg la feeder prof harsan adevarat guru in domeniu!HAHAHAHAHAHA

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 09:27 
Neconectat

Art. 87
Incalcarea dispozitiilor prezentei legi atrage raspunderea disciplinara, materiala, civila, contraventionala sau penala, dupa caz.

Art. 88
Constituie contraventie urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
...............................................................................
e) organizarea manifestarilor sportive fara a asigura conditiile prevazute prin regulamentul federatiei sportive nationale respective;

Cine n-a stiut,aici tinteste marele CONDUCATOR,concursuri private! 8-)

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 11:31 
Neconectat

Degeaba. Concursurile private nu au titulatura sportiva ci de recreere. Suge ciorapu'!

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 14:28 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Degeaba. Concursurile private nu au titulatura sportiva ci de recreere. Suge ciorapu'!
si recreerea carei legi i se supune?Am auzit ca vrei sa faci Cupa Tubertini la feeder pe Bega eu te sfatuiesc prieteneste consulta un jurist cu recreativul......nu de alta dar ciorapi sunt pentru toti :D si de regula cei dezinformati il c-am sug
in legea 69 uite ce spune de recreativ
ANEXA - DEFINITII

In sensul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc astfel:
a) baza sportiva - amenajare specifica ce cuprinde constructii si instalatii destinate activitatii de educatie fizica si sport;
b) Registrul sportiv - document care evidentiaza situatia inregistrarii structurilor sportului in ordine cronologica si care are doua componente: subregistrul structurilor sportive fara personalitate juridica si subregistrul structurilor sportive cu personalitate juridica;
c) Certificat de identitate sportiva - act oficial prin care se atesta calitatea de structura sportiva;
d) licenta de sportiv profesionist - document care atesta existenta unui raport juridic determinat intre un sportiv si un club sportiv profesionist si care este eliberat de o federatie sportiva nationala;
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.

Ultima oară modificat de diaconitapetru pe 06 Dec 2013, 15:56, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 15:28 
Neconectat

fanica declara
Federatia este singura abilitata de lege pentru a organiza competitiile oficiale. Competitii cu caracter neoficial, poate face oricine, cu respectarea regulamentelor federatiei sportive nationale. Vezi art. 88 lit. e din L.69/2000;

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]