Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 04:50

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 06 Dec 2013, 17:45 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
nutzu_z scrie:
Degeaba. Concursurile private nu au titulatura sportiva ci de recreere. Suge ciorapu'!
si recreerea carei legi i se supune?Am auzit ca vrei sa faci Cupa Tubertini la feeder pe Bega eu te sfatuiesc prieteneste consulta un jurist cu recreativul......nu de alta dar ciorapi sunt pentru toti :D si de regula cei dezinformati il c-am sug
in legea 69 uite ce spune de recreativ
ANEXA - DEFINITII

In sensul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc astfel:
a) baza sportiva - amenajare specifica ce cuprinde constructii si instalatii destinate activitatii de educatie fizica si sport;
b) Registrul sportiv - document care evidentiaza situatia inregistrarii structurilor sportului in ordine cronologica si care are doua componente: subregistrul structurilor sportive fara personalitate juridica si subregistrul structurilor sportive cu personalitate juridica;
c) Certificat de identitate sportiva - act oficial prin care se atesta calitatea de structura sportiva;
d) licenta de sportiv profesionist - document care atesta existenta unui raport juridic determinat intre un sportiv si un club sportiv profesionist si care este eliberat de o federatie sportiva nationala;
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.

Petre hai ca deja ma calci pe nervi!!!!

Când ii dădeai muie lui Popescu pe la diferite concursuri de fata cu pescarii agvps (nu pe forumuri) pentru căcatul în care va băgat la Baracuda erai viteaz. Acum ca ăla a căpătat niște hârtii îl pupi în pulă și vii și bagi căcaturi aici care nici măcar nu au nici un sens!!! Pai amice partidele de fotbal de prin bazele de agrement din țară care au diferite mize în bani sau premii, tu crezi ca ii doar în pulă de federația romana de fotbal? Vii și îmi torni căcaturi pe aici cu termeni despre care nici nu stai să cugeți!! Pai ce ai postat tu mai sus? Niște definiții aiurea care nu au legătura decât cu competițiile oficiale sportive.

Singurul termen de recreere apare la litera E care definește ce sunt oficialii sportivi. Pai ce ma doare pe mine în ciocan ce sunt aia și ce păstoresc ei. Prietene, recreativ nu are de a face cu sportiv. Chiar șeful tau onanist recunoaște asta. Ce o sa faceți? Intrați pe un lac privat (a se înțelege teren privat) ca sa faceți voi controale? La ce? Ca toți sunt recreativi!! Numai asa va luați serve în bot pe viitor!

Am crezut ca poți fi cât de cât lucid și să iți port respect dar vad ca tu ma consideri un dobitoc și îmi mai și zici ca sug ciorapu. Vii aici și îți bați joc de inteligenta mea te trimit în gâtu măti cu tot cu ideologia ta idioata impusa de șeful tău!

Când o sa ajungi la minimul de inteligenta și abilități în domeniul pescuitului asa cum sunt eu sa mi te mai adresezi!!! Pana atunci abține-te ca iți dau ”lămâie virtuala” de nu te vezi!! Șterge și nr meu de telefon!!!

Am trăit să o văd și pe asta, niște diletanți ordinari îmi spun mie ce să fac!

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 17:53 
Neconectat

Traiască Claudiu Șocander!!! Aici e descrierea corecta a ta Petre!!!

METAMORFOZA ŞOBOLANULUI SAU DĂ-I PROSTULUI PUTERE
Cum reușesc unii să primească în dar funcții ce le permit să-și bată joc de cei pe care ar trebui să-i ajute? Simplu, se linguşesc sau se căciulesc pe lângă cineva cu o funcție mare, şi obţin un ciolănaş.
Dă-i prostului putere și o va folosi să-și verse frustrările, prostia și trăirile interioare pe cei care îi pică în mână, tratându-i şmechereşte, arogant şi conducându-i după cum interpretează visele avute în noaptea dinaintea zilei de muncă, obligându-i să nu-şi pună mintea la contrubuție, ci să execute şi cele mai tâmpite dispoziţii.
Şobolanului metamorfozat în big boss, de pe locul călduț și aşezat pe piedestal de marmură, i se pare că lumea e mică și oamenii furnici. Se cred boieri și sunt convinși că bieţii subalterni îi iubesc la nebunie. Eu le spun că prostia, prefăcătoria, mârlănia și necinstea care-i caracterizează nu sunt forțe divine ci părțile componente ale materiei cenușii, adică doi neuroni plasaţi şi ei în partea dorsală, ce-o folosesc să-și numere degetele de la mâini atunci cănd calculează anii petrecuți în funcțiile grase și aducătoare de foloase personale și nicidecum de merite deosebite.
Proștii metamorfozați în șefi sunt mai periculoşi decat șefii înșiși pentru că produc pagube incalculabile instituţiilor unde lucrează şi pot oricând să-și folosească experiența acumulată în anii petrecuți în închisorile minților lor pentru a mușca mâna ce i-a hrănit, pardon, i-a numit.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 18:03 
Neconectat

+ Like

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 18:22 
Neconectat

citandu-l pe Nutzu la o postare mai veche: „unde puii mei ii butonul de like?” :lol:

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 18:40 
Neconectat

No, sa fiu al naibii sunt curios cand fac cupa B.M daca calcati pe acolo!
si un like

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 18:41 
Neconectat

nutzu_z scrie:
[b]Şobolanului metamorfozat în big boss, de pe locul călduț și aşezat pe piedestal de marmură, i se pare că lumea e mică și oamenii furnici. ..

:lol: :lol: :lol: S-a enervat Nutzu :D
Sa vezi la anul ce de controale la concursurile private din partea FRPS.
Vezi Petre ca te asteptam sa vii special pe tine ca fanel nu cred ca are coa..e sa calce pe malul garlei.

Ultima oară modificat de silk pe 06 Dec 2013, 18:45, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 18:42 
Neconectat

Nu am mai vrut sa scriu "taclale", insa vad ca lucrurile se inflameaza si nu e in regula. Spre deosebire de siturile de crap si spinning care sunt pur comerciale si se tolereaza injurii la greu, nu cred ca e cazul aici.

TEMA 1 Congresul CIPS:

Cum am mai spus, sunt 2 variante plauzibile:

1. AGVPS exclus, FED permis;
2. AGVPS exclus, FED refuzat.

In ambele cazuri, AGVPS-ul e exclus. La congres nu se voteaza pe prietenie, iar interesul CIPS-ul nu este sa nu primeasca o tara (financiar, popularitate etc.), deci eu cred ca va fi punctul 1.

TEMA 2 Concursurile OPEN

Nu stiu care e legea, dar indiferent de lege, si daca FED-ul castiga la CIPS, am propus in planul meu competitional creearea unui Turneu de Pescuit Stationar, care sa includa concursurile mari OPEN din tara din 2014. Nu e cu viza la FEDeratie, insa este cu observatori ca la fotbal si cu regulamentul CIPS. Nu este nici obligatoriu, se va negocia cu fiecare responsabil. E DE RAU???

TEMA 3 Pescuitul recreativ

Sunt destule tari din UE care sprijina pescuitul competitional si din recreativ (din permise). E rau???Nu cred, iar criticile din partea pescarilor de competitie ma uimesc.

TEMA 4 Campionatul Mondial

Mai aveti rabdare, ca e numai o etapa. Raspunsul CIPS referitor la CM este cu mai multe subintelesuri pentru AGVPS.
Pana atunci, cititi articolul asta:
http://www.pvtv.ro/pescuit/undita_si_re ... aurul.html

Sa fiu clar, nu cred ca va interzice cineva concursurile private vreodata!

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 19:17 
Neconectat

Tot o tii inainte cu AGVPS-ul exclus la congres ... Parerea mea este ca te inseli, daca era asa ii dadeau un semn clar federatiei ca va fi primita in FIPS, il mandatau pe fane sa inceapa discutiile cu Rig Service ptr. organizarea Campionatului Mondial ... Daca nu se va schimba nimic pana in data de 15 Ian., atunci va fi exact situatia ce-am descris-o eu mai sus, adica tot AGVPS-ul va trimite echipe la toate competitiile organizate de FIPS, competitii care nu se vor mai organiza in Romania, indiferent de care tip vor fi: crap, stationar, rapitori ...

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 19:19 
Neconectat

glukas scrie:
TEMA 1 Congresul CIPS:

Cum am mai spus, sunt 2 variante plauzibile:

1. AGVPS exclus, FED permis;
2. AGVPS exclus, FED refuzat.

In ambele cazuri, AGVPS-ul e exclus. La congres nu se voteaza pe prietenie, iar interesul CIPS-ul nu este sa nu primeasca o tara (financiar, popularitate etc.), deci eu cred ca va fi punctul 1.

Eu cred ca sunt 3 de fapt:
3. AGVPS ramas, FED refuzat.

Dar cosencintele vor fi la fel cu cele de la varianta 2.
Semnatura documentului indica varianta 1 din cele amintite de tine, dar trebuie luata in considerare si activitatea de lobby la care o entitate are acces iar cealalta nu. ;)

Sus

MesajScris: 06 Dec 2013, 20:32 
Neconectat
Moderator global

George eu zic ca exagerezi deja cu " argumentele" pro federatie . Parerea mea e ca ar trebuii sa fii un pic mai rezervat in a face " pronosticuri" sau ipoteze , deocamdata tine-le pentru tine oricare ar fii ele .
La cate deceptii ai avut in ale pescuitului , chiar crezi ca mai ai nevoie de inca una ??? :o :o :lol: :lol:
Trecerea ta ACUM in tabara cealalta te pune in postura de " chior in tara orbilor " alaturi de Florin . Iti place ?

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]