Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 04:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 07 Dec 2013, 15:04 
Neconectat

Nutule ai belit p..la!!!... ti l-ai pus pe Petre in carca! :roll: :roll:
Acu' ti-ai facut-o cu mana ta!!! Eu nu pot sa te apar ca sunt departe!!! :o
O singura rugaminte am la Diaconita... macar sa te lase in pace sa-mi inelezi rubisca.... dupa aia poate sa-ti faca ce vrea!!! :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Dec 2013, 17:22 
Neconectat

ION scrie:
...tin sa ii anunt pe tristul de george & co (dupa ultimele informatii de la mama lor)ca la viitorul congres al CIPS , in cel mai rau scenariu ....AGVPS ROMANIA ca membru fondator al CIPS va avea obligatia sa ii i-a pe tristi de la FED sub aripa ei ocrotitoare ....in nici un caz nu se va putea ridica statutul de membru CIPS al AGVPS....pe intelesul tuturor...sub egida AGVPS se vor organiza concursurile din campionat ... :lol: :lol: :lol:

@glukas nu a luat in considerare toate variantele posibile, in aceeasi situatie este si domnia ta.
Eu as avea rabdare pina la acel congres.
"NU" as paria pe calitatea de "membru fondator".
Pe un prieten, o cunostinta de pahar, pe o atentie (un tablou de un pictor cunoscut de exemplu - au mai fost si in alti ani alocate fonduri in AGVPS pentru exact asa ceva - a se vedea documentele publicate) in schimb as paria cu "DA".
"Mama lor" (a informatiilor) a sunat pe numere private ? :P :lol:

( Stiu.
Ma opresc.
Deja am postat mai mult decit era necesar pe aici.
Mea culpa. )

Sus

MesajScris: 07 Dec 2013, 17:50 
Neconectat

Vorbesti de acelasi nr.privat pe care George il suna de ani de zile (POPESCU, ;)

Sus

MesajScris: 07 Dec 2013, 18:31 
Neconectat

Habar n-am. Eu doar "ghicesc scenarii". :mrgreen:
Fiecare avem alte "numere". Fiecare "Ion" cu ale lui. :lol:

Daca ar fi sa supralicitez, as arunca cu variante:
1) "Ion" ne spune mai multe;
2) "Ion" tace;
3) Eu ma apuc de "ghicit scenarii". 8-)

@Ion:
No offence intended :) .
E doar un joc de cuvinte ;)
Daca consideri ca e cazul, traduc scuzele din engleza in romana.

Ca si curentul (de 380V ca sa fiu pe intelesul tuturor) ceea se petrece e tri-fazic: pro, contra si neutru.
Diferentele maxime de potential (pe intelesul tuturor: de tensiune) sunt intre faze (380V) si nu intre faza si nul (220V).
"Nulul" fiind multimea de oameni pe care ii doare in basca de pescuit indiferent de natura lui.
E posibil sa fi fost prea plastic in exprimare :))

Pe de alta parte, pentru cei ce doresc, ii rog sa faca un exercitiu:
- luati o foaie de hirtie.
- desenati un cerc, cit considerati de mare, ce va semnifica pozitia / influenta AGVPSR;
- desenati cu un alt cerc, cit considerati de mare, ce va semnifica pozitia / influenta FED; cercul de la FED se poate intersecta sau suprapune cu cel de la AGVPSR sau NU in functie de cum considerati ca pozitia / interesele / influenta lor se suprapun;
- desenati al 3 lea cerc, cit considerati de mare, ce va reprezinta pe Dvs ca persoana; cercul DVS se poate se poate intersecta / suprapune sau NU cu precedentele 2 cercuri in functie de cum considerati ca interesele DVS se suprapun cu pozitia / interesele entitatilor mai sus amintite.
Cititi de 2 ori sau mai multe ori cele de mai sus si faceti desenul. Primele 2 puncte pot fi inversate ca si ordine.

Finalul reprezinta cum va situati / pozitia Dvs fata de cele 2 entitati. Cei care nu au incredere in ceea ce scriu, incercati. S-ar putea sa aveti surprize fata de propria persoana.

Edit:
Cind desenati judecati la rece ideile si nu persoanele.

Edit 2:
Sunt SUPER curios citi ar posta o pagina scanata cu desenul rezultat din indicatiile de mai sus.

Sus

MesajScris: 07 Dec 2013, 19:13 
Neconectat

Tica, nu te-am jignit niciodata si nu voi incepe azi. Nu vad aceeasi abordare din partea ta. Deocamdata am "colectat" de la tine afirmatii si epitete ce nu iti fac cinste.

De asemenea, nu vreau sa ma cert cu nimeni, si oricine este indeptatit la o opinie personala. Tocmai ca vad peste tot atacuri unilaterale fara sa va vad ca aveti aceeasi dorinta de mai bine si la AGVPS, care a devenit peste noapte o Sfanta Madona, m-au determinat sa ma implic. Imi cer scuze celor pe care i-am deranjat.

Sus

MesajScris: 07 Dec 2013, 19:40 
Neconectat

@glukas
Eu nu vad "de ce?" cineva care sustine o idee in mod civilizat (am subliniat), pro sau contra uneia dintre entitatile implicate - indiferent care este ea - ar trebui sa-si ceara scuze sau sa-si motiveze optiunile.
Atit timp cit cel cu care discuti, are eleganta de a-si prezenta argumentele intr-un mod "digerabil", consider ca o discutie trebuie continuata. In cel mai rau caz scazi nivelul argumentelor aduse la nivelul interlocuitorului.

-------------------
@tica:
Teoria sistemelor: "Conceptul de teoria sistemelor, sau teoria sistemică, este utilizat în diferite discipline științifice, precum informatică, fizică, electrotehnică, pedagogie, chimie, geografie, biologie, logică, matematică, fiziologie, sociologie, psihologie, etnologie, semiotică, filologie și desigur filozofie." 8-)
Donez 2 carti groase pline de formule matematice.

edit:
la cele de mai sus adauga: Teoria informației & Teoria haosului

edit2: esti online :P
-------------------

PS x:
Gata. Inchid.

Sus

MesajScris: 07 Dec 2013, 20:14 
Neconectat

Add teodor:

Daca ai fi fost cu adevarat pescar, ai fi stiu ca "teoria sistemelor" nu se aplica pescuitului. :lol:

Sus

MesajScris: 07 Dec 2013, 20:50 
Neconectat

bai fratilor,da mai nou ce limbi vorbiti,ca nu mai inteleg nimica. :twisted:
a devenit pescuitul stationar asa complicat.
deci eu daca ma duc pe o apa,rau sau lac,intai ma uit la apa,mai sondez,mai vad ce sare,ce nu sare,mai vorbesc cu un localnic daca se poate,ma mai uit pe malu apei sa mai descoper una alta ;) .
eu cred ca sunt cativa pe aici care fac doar stou ca sa mai treacå vremea.
hai pa.
mai vrb.

Sus

MesajScris: 07 Dec 2013, 21:08 
Neconectat

Recunosc. M-ai prins. De cițiva ani o tot dau " în și de bară " (și pe lingă). :)
Da' dacă tot m-ai bagat în seamă, bagi un desen scanat ? :twisted:

Glumesc... da' vorba moldoveanului (și a mea că's din zonă): "scroafa'i moartă'n popușoi".
Față de mulți alții culeg informații de mult timp și din 'nșpe multe surse. Indiferent de ce parere ai avea, am și am avut destulă tangență cu pescuitul de competiție (mai putin cu fly-ul).
Ce mi se pare mai important este ca fiecare să exprime o opțiune, indiferent de ce parte, bună/rea... nu contează.
Să aibe o alegere, să o manifeste și să o susțină măcar față de sine insuși.

Crezi că "pescuitul" indiferent de natura sa e așa de stringent ? Sunt multe altele mai dureroase, de zi cu zi, în care românul (ca și cetățenie) nu are nimic de zis. Tace, înghite și rabdă.
Trebuie invățat că merită să aibe o opinie și nu-i ia nimeni tabla de pe casă daca e împotiva curentului.
De asemenea și restul trebuie obișnuiți să respecte dreptul pentru a opta pentru o variantă sau alta a celui de linga el indiferent că e prieten, vecin, forumist, etc.

Editat:
Am corectat și am adăugat diacritice la textul inițial.

Sus

MesajScris: 07 Dec 2013, 21:33 
Neconectat

Trebuie invatat ca merita sa aibe o opinie si nu-i ia nimeni tabla de pe casa daca e impotiva :( curentului.
Teodore,zici ca esti moldovean,ce vrei sa zici,esti nationalist,na,eu sunt ardelean,hai sa fim doar pescari normali,sa ne bucuram de pescuitul normal ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]