Habar n-am. Eu doar "ghicesc scenarii".
Fiecare avem alte "numere". Fiecare "Ion" cu ale lui.
Daca ar fi sa supralicitez, as arunca cu variante:
1) "Ion" ne spune mai multe;
2) "Ion" tace;
3) Eu ma apuc de "ghicit scenarii".
@Ion:
No offence intended .
E doar un joc de cuvinte
Daca consideri ca e cazul, traduc scuzele din engleza in romana.
Ca si curentul (de 380V ca sa fiu pe intelesul tuturor) ceea se petrece e tri-fazic: pro, contra si neutru.
Diferentele maxime de potential (pe intelesul tuturor: de tensiune) sunt intre faze (380V) si nu intre faza si nul (220V).
"Nulul" fiind multimea de oameni pe care ii doare in basca de pescuit indiferent de natura lui.
E posibil sa fi fost prea plastic in exprimare
)
Pe de alta parte, pentru cei ce doresc, ii rog sa faca un exercitiu:
- luati o foaie de hirtie.
- desenati un cerc, cit considerati de mare, ce va semnifica pozitia / influenta AGVPSR;
- desenati cu un alt cerc, cit considerati de mare, ce va semnifica pozitia / influenta FED; cercul de la FED se poate intersecta sau suprapune cu cel de la AGVPSR sau NU in functie de cum considerati ca pozitia / interesele / influenta lor se suprapun;
- desenati al 3 lea cerc, cit considerati de mare, ce va reprezinta pe
Dvs ca persoana; cercul DVS se poate se poate intersecta / suprapune sau NU cu precedentele 2 cercuri in functie de cum considerati ca interesele DVS se suprapun cu pozitia / interesele entitatilor mai sus amintite.
Cititi de 2 ori sau mai multe ori cele de mai sus si faceti desenul. Primele 2 puncte pot fi inversate ca si ordine.
Finalul reprezinta cum va situati / pozitia Dvs fata de cele 2 entitati. Cei care nu au incredere in ceea ce scriu, incercati. S-ar putea sa aveti surprize fata de propria persoana.
Edit:
Cind desenati judecati la rece ideile si nu persoanele.
Edit 2:
Sunt SUPER curios citi ar posta o pagina scanata cu desenul rezultat din indicatiile de mai sus.