Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 03:57

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 10 Dec 2013, 22:14 
Neconectat

Aline, de cand ma stii tu pe mine cu laude si osanale???

Am evitat sa mai scriu ceva de Fed/AGVPS pe aici, de la postarea aceea.

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 22:24 
Neconectat
Moderator global

diaconitapetru scrie:
truia scrie:
Eu zic asa... ca toti pescarii de competitie din Romania ( stationar, crap, spinning, musca) ... (aia adevaratii nu ipocritii!) sa faca o petitie la nivel national si-so trimita guvernului prin care sa anuleze orice recunoastere oficiala la nivel national ( de reprezentare a tarii) atat lui fane cat si AGVPS-ului.
Sa-i dea pe toti deoparte...sa ramana la nivel de organizatii fara reprezentare nationala..ca orice organizatii pescaresti de la Romania....

Si sa se faca o daunare generala a pescarilor recunoscuti in care sa se stabileasca un nou for si o noua federatie adevarata nu un smen al unui labar car ptr profitul lui personal isi bate joc de o tara!

Petre, n-ai raspuns la intrebarea aia jenanta: esti mandru ca din cauza voastra s-a anulat un campionat mondial in Romania!!!
Rusine tuturor implicati in mizeria asta !!!!
Pentru faptul ca AGVPS a facut presiuni pe madamTocala sa nu trimita adresa ceruta de cips e vina noastra?.....treaba cu diversiunile si dezinformarile :D :D

Mai Petre , ce le mai sti tu pe toate... cand ai intrat ultima data intr-un minister ? Sau i-a spus un domn taximetristului , care a povestit cu tine in timp ce statea sa-si ia tigari? Cine dezinformeaza , arunca petarde , etc ? Sunteti tot niste papagali , ati reusit sa futeti un CM , felicitari pentru asta , in continuare pescarii adevarati v-o trec prin esofag... Cand va veti da la fund , sa nu va mai vedem , auzim , simtim putoarea? Sunteti ca gandacii de bucatarie , nu putem scapa de voi? Luati adevaratele caractere cu voi si plecati , fiti alaturi voi cu voi , felicitati-va reciproc , mai puteti sa va faceti si alte chestii reciproc... Incearca pana mai stai pe aici sa te calmezi , sa vorbesti civilizat , caci intre unul plin de functii federale ca tine si un pescar , alegem intotdeauna pescarul. Nu uita , sunteti o adunatura care va meritati unii pe altii , insa nu este obligatoriu sa va acceptam aici. Sau la concursurile noastre , braile , ca nu-s CN-uri cu 10 participanti de toate sexele , la gramada...Nici ca "observatori". :mrgreen:
Asa ca revizuieste-ti atitudinea si postarile , ca ar fi pacat sa te pierdem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 23:12 
Neconectat

Aline, ti-am dat un pm.

Nu pot continua in conflict. Nu il doresc. Ca atare, renunt complet la "negocierile" cu Federatia si la dialogul cu Popescu.

Pe site, voi publica principiile campionatului cu egalitate de sanse in care cred. Sa il implementeze cine vrea si poate din cele 2 entitati.

Referitor la problemele din campionat, nu le pot scrie. Am pus o poza cu cineva la un concurs international si am fost deja eu blamat, si prea putini au blamat fapta, ceea ce mi-a ridicat mari semne de intrebare. Nu iti poti turna clasa cand copiaza,evident, pot, insa, in continuare, sa propun sisteme de competitie care sa asigure egalitate de sansa si in care copiatul sa fie dificil. Organizatorul/arbitrul nu are prieteni concurenti! Asta, in articole de acum inainte pe site, si nu la Federatie.

Vera, imi cer scuze si tie.

Noapte Buna!

Sus

MesajScris: 11 Dec 2013, 02:24 
Neconectat

Si mie nu!!! :o :lol: ...ca io te-am salvat :lol:

Sus

MesajScris: 11 Dec 2013, 02:35 
Neconectat

Si acum cu voi doi "bolovanilor"(va stiti voi care)....mah, voi n-ati stiut ca io am fost in tara acum o luna....pedeapsa ca ma-ti contraziz :lol: ...unul o sticla de palinca de Mures.....celalalt o Busuioaca de Bohotin :D ....nici n-am pretentii, nu-i asa :oops:

Sus

MesajScris: 11 Dec 2013, 08:53 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
....mah, voi n-ati stiut ca io am fost in tara acum o luna....

@ Irish: Ma Tica..tu crezi ca in toiul razboaielor federale ii mai pasa cuiva de astia "dusi de-acasa"...ca sa zic asa!!!???
Dusi de-acasa in sensul ca sunt plecati din tara dar si un pic dusi cu capul!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si inca ceva...fa diferenta intre federalizare ( care in principiu e un lucru bun!) si federatizare (!!) :shock: :shock:

@ Tudose: George e un idealist... din pacate intr-o lume care nu are nici un ideal de moralitate!
Nu pot sa cred ca pupa-n cur pe cineva...il cunosc destul de bine si pot garanta asta!
Sunt multi pescari si oameni adverati ( pe care ii cunosc si in care am incredere 100% - multi dintre ei in stima tuturor) care, din lipsa de alternativa si din dezamagirile produse de AGVPS, s-au dat de parte a federatiei lui fane. Nu comentez si nu judec parerea lor...din pacate nu ei sunt cei care conduc si iau deciziile acolo!!!!

@Lukas: George...ai zis ca pui softul ala de concursuri!!.... la fel vrei sa pui si propunerile de campionat? hehehe!! ;)

Sus

MesajScris: 11 Dec 2013, 11:26 
Neconectat

In primul rand trebuie sa terminam cu atacurile la persoane si sa civilizam dialogul, indiferent de subiect. Cine are argumente sa le prezinte, cine are pareri si injurii de adresat sa le tina pentru el. Nu se constituie argument intr-o discutie organizatorica, de exemplu, valoarea unui pescar. In primul rand, ea nu conteaza in astfel de dezbateri, in al doilea rand, valoarea de competitor pescar totdeauna este relativa si conjucturala.

In al doilea rand, trebuie cultivat simtul civic, adica sa ne pese, si sa vrem totdeauna ce e mai bine pentru breasla noastra, nu numai pentru un anume individ/firma sau grup de interese.

Orice organizatie care nu depinde si nu se bazeaza pe membrii sai, va MURI! Orice organizatie care pierde membrii in mod constant si nu lupta pentru, nu e interesata de recrutarea unor membrii noi, va MURI! Voi continua sa repet, 50-100 pescari de competitie de stationar sunt o rusine a sistemului competitional romanesc, vechi de zeci de ani! Ca sa nu mai vorbim de tineret/copii!

Deci, una e lupta cu Tertii din exterior si alta e lupta din interior, in sens bun. Adica, ce faci tu ca organizatie pentru competitii si membrii tai? Care sunt problemele lor, de ce nu mai apar noi pescari (adulti si copii), de ce rezultatele internationale sunt fluctuante si mediocre, de ce insa sunt sincope de organizare concursuri si nereguli, de ce cu greu se gasesc asociatii organizatoare de concursuri, de ce multe asociatii au disparut de pe harta pescuitului competitional, de ce...?

Cineva din organizatie trebuie sa isi puna problemele astea, apoi sa gaseasca solutii pentru fiecare.

PASUL 1
Creeare organigrama Pescuit Competitional (Stationar)
Definire structura (functii, responsabilitati), alegere persoane, plan de activitate incadrat in timp si bani, buget etc.

Sus

MesajScris: 11 Dec 2013, 20:04 
Neconectat

Nea fanel aruca o privire,cine-i campionul NATIONAL,restu-i can can! :lol: :lol: :lol:
http://www.matchfishing.ro/actualizare- ... nt-cps-13/

Sus

MesajScris: 11 Dec 2013, 21:48 
Neconectat

D-nii Ghioghiu si Tudose au avut dreptate. Masinile sunt ale AJVPS Alba. Jos palaria pentru AJVPS Alba. Mult succes pe viitor si braconieri cat mai putini.

Sus

MesajScris: 15 Dec 2013, 18:45 
Neconectat

ION scrie:
glukas scrie:
Aline, ti-am dat un pm.

Nu pot continua in conflict. Nu il doresc. Ca atare, renunt complet la "negocierile" cu Federatia si la dialogul cu Popescu.

l...eu as propune ca membrii AGVPS care sunt de teapa ta sa fie exclusi....AGVPS are un noroc in chestia asta.....ca specimenele asemanatoare tie sunt pe cale de disparitie....HAI PA....lasa-i pe altii la AGVPS sa coordoneze sistemul competitional...si tu , hai cu demisia ...nu astepta excluderea :lol: :lol: :lol: :lol:

Da tu cu ce esti mai bun de iti permiti sa arunci cu piatra in glucas ???
De asta AJVPS nu e mai bun ca si Fane ... aceeasi mentalitate de sclavi comunisti ... Nimeni nu poate sa intrebe , sa puna la indoiala un lucru ,sa propuna ceva nou ... numai conducatori pe viata si sclavi sugaci ... Comunistilor , mai muriti odata !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]