Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 09:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Dezafilierea AJVPS ALBA
MesajScris: 19 Dec 2013, 20:49 
Neconectat
Moderator global

In ultima vreme , cu toate eforturile de a misca ceva la AGVPS , n-am reusit. Tot ce am primit , colegii mei care participa la sedintele comisiei de pescuit stiu asta , era aroganta , siktir , flit. Lipsa bunului simt a devenit lege si traditie pentru ei. Amenintarile si jignirile lor puerile sunt la ordinea zilei. Din pacate , aceasta atitudine a conducerii AGVPS fata de "provincie" i-a adus cele mai mari deservicii. Mai facem o retrospectiva privind implicarea lor in cotidian (mai bine zis neimplicarea lor) . Oricum , atitudinea acestora in ultimii ani , mai ales exacerbarea ostilitatii lor dupa congresul AGVPS de anul acesta de la Alba Iulia ne-a facut sa luam o hotarare. Am avut AG in 17 dec si s-a hotarat dezafilierea. Cel putin pana sa va schimba ceva acolo , in mentalitate , insa asta o vad posibila doar cu schimbarea oamenilor ce populeaza acel sediu din capitala.
Asa ca , pana una-alta, ati ramas fara manager. :lol:
Pareri , comentarii , statistici... :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Dezafilierea AJVPS ALBA
MesajScris: 19 Dec 2013, 21:20 
Neconectat

primul pas este mai greu :twisted: de mult trebuia schimbat ceva in clica aia comunista :oops: ei inca au impresia ca tot ce zboara se mananca. A trecut vremea cand statea lumea capra ca sa faca o deplasare afara... parerea mea este ca a venit timpul sa se ocupe de vanatoarea lor si sa lase pescarii in pace. Acum exista federatie de pescuit si din cate se vede isi face treaba cu toate piedicile care ii sunt puse.
P.S. atentie domnilor de la agvps ca si vanatoarea tinde sa va scape printre degete daca administrati tot asa prost ca si pescuitul. Vin din spate privatizatii care vor sa faca treaba pe fondurile de vanatoare....

Sus

MesajScris: 19 Dec 2013, 21:50 
Neconectat

Interesant ... si de asemenea neasteptat ...
Orice entitate formata din oameni (ca specie) urmeaza stadiile de evolutie a acestora: copilaresc, cresc, se maturizeaza si apoi mor / dispar. Entitatile dispar din cauza virstei, a bolilor timpurii sau a neadaptarii la mediu (social, de afaceri, etc.).
Oricum, in momentul in care de la AGVPS "va dispare" pescuitul (din diferite motive) va fi semnul ca sfirsitul este inevitabil: vor urma asociatiile de vinatori. O schimbare la nivel de conducere (din diverse motive: virsta, sanatate, obligatii, etc.) va avea acelasi rezultat: lupte interne pentru a prelua "cascavalul" - farimitire pe grupuri de interese - "razboaie" pentru extinderea influentei - extinctie.
Se numeste evolutie. Ce va urma dupa... ramine de vazut.

Sus

MesajScris: 19 Dec 2013, 22:13 
Neconectat

ajvps pina la moarte :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
in arad incepe si vinatoarea sa mearga pe fonduri particulare
ar fii ok si la pescuit la fel .
paznici platiti etc .
dar platim permise in ungaria mai mult de 30 la suta din pescari aradeni

Sus

MesajScris: 19 Dec 2013, 23:52 
Neconectat

Inceput de sfarsit ... bravo ... daca reusesti sa aduci cu tine pescarii de stationar , lovesti doi iepuri deodata . Succes ! ;)

Sus

MesajScris: 20 Dec 2013, 07:22 
Neconectat

Lipsa de management, lipsa indicatorilor de performanta, lipsa de transparenta, dezinteres cvasitotal. Cu exceptia a catorva asociatii, ASTEA DEFINESC AGVPS-UL ACTUAL.

Parca de 23 de ani e Dl. Selaru. O performanta de invidiat. Atat.

Acum, Aline, cu linsul.... De tine stiu ca nu ai facut-o niciodata si ai sustinut multe, inclusiv proiectul de schimbare campionat, insa astia din interior si cu influenta care tac si au tacut, cand trebuiau sa vorbeasca, si nu au facut nimic cand trebuiau sa faca, cum se numesc??? Bine, macar oi tot sunt. Insa astia sunt nevinovatii.. Nu mai vorbim de cei care s-au opus la orice masura de reforma... fara sa vina macar cu ceva in schimb!!!

Voi, la Alba, faceti treaba fiindca aveti ceva la etaj si pasiune. Din pacate, imi pare rau ca nu ati avut influenta mai mare in AGVPSR, la conducere si la alte asociatii. Puteau atatia sa copieze modelul vostru!

Cand esti intr-o organizatie, nu inseamna sa pupi in c... nivelele ierarhice superioare! Chai daca asta e tipic la romani (vezi si in politica). Un manager bun poate coordona si elementele antipatice si critice. Un manager autocrat tampit, le elimina!

Sus

MesajScris: 20 Dec 2013, 07:44 
Neconectat

AGVPS-ul a pierdut foarte multe fonduri de vanatoare la nivel national. Au inceput sa cheltuie banii pe procese, dand in judecata asociatiile de vanatoare nou infiintate. Intotdeauna au sustinut afilierea cu forta, incalcarea dreptului la libera asociere etc etc. Au sustinut tot timpul ca sunt o asociatie non-profit, dar s-a vazut ca intotdeauna non-ul era la membri cotizanti si profitul la ei. Le-a fost teama ca odata cu noii gestionari, le vor scadea dramatic profiturile. N-au vrut sa recunoasca niciodata ca fac un management prost, ca se poate face gospodarire ca in Ungaria, de exemplu, nu in stil comunist, cu cote si evaluari facute din pix in birouri, vanatoare "dupa ureche" si multe alte matrapazlacuri de care mi-e greata.
Gata, ca e forum de pescuiala, nu de vanatoare! 8-)

Sus

MesajScris: 20 Dec 2013, 07:51 
Neconectat

Bravo Aline!!!

Sus

MesajScris: 20 Dec 2013, 10:42 
Neconectat

Ba nene da rezervata mai e pulimea ... zici ca deabia l au impuscat pe Ceausescu si inca nu e sigur ca a murit ... multi smochinari , multa lume care se complace in fecale ... :o :o :o

Sus

MesajScris: 20 Dec 2013, 13:26 
Neconectat

M-as dezafilia si eu dar unde pusca mea sa ma duc!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]