Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 11:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dezafilierea AJVPS ALBA
MesajScris: 21 Dec 2013, 20:34 
Neconectat
Moderator global

Ce sa zic eu?!
Cred ca singurii care sufera din cauza acestei decizii sunt pescarii care participau la concursuri....sper ca Alin sa nu lase competitiile de pescuit si sa mai organizeze concursuri in interiorul asociatiei sa ne mai intalnim si noi albanezii.

ps. este clar o decizie vanatoreasca.

Sus

MesajScris: 29 Dec 2013, 09:59 
Neconectat

alintudose scrie:
In ultima vreme , cu toate eforturile de a misca ceva la AGVPS , n-am reusit. Tot ce am primit , colegii mei care participa la sedintele comisiei de pescuit stiu asta , era aroganta , siktir , flit. Lipsa bunului simt a devenit lege si traditie pentru ei. Amenintarile si jignirile lor puerile sunt la ordinea zilei. Din pacate , aceasta atitudine a conducerii AGVPS fata de "provincie" i-a adus cele mai mari deservicii. Mai facem o retrospectiva privind implicarea lor in cotidian (mai bine zis neimplicarea lor) . Oricum , atitudinea acestora in ultimii ani , mai ales exacerbarea ostilitatii lor dupa congresul AGVPS de anul acesta de la Alba Iulia ne-a facut sa luam o hotarare. Am avut AG in 17 dec si s-a hotarat dezafilierea. Cel putin pana sa va schimba ceva acolo , in mentalitate , insa asta o vad posibila doar cu schimbarea oamenilor ce populeaza acel sediu din capitala.
Asa ca , pana una-alta, ati ramas fara manager. :lol:
Pareri , comentarii , statistici... :mrgreen:

Felicitari pentru curaj.Din pacate situatia e la nivel national. E ca un avion in picaj si a cam ajuns la 1km de sol. Inevitabil vor fi trase si o parte din Ajvps-uri dupa el.
Zilele trecute citeam pe forumul vanatorilor ca dupa un atac asupra forumistilor in revista VPR din vara , in care ii facea politruci, braconieri si mai nu stiu cum, acestia i-au facut un raspuns.Drept pentru care onor conducerea AGV a facut adresa la asociatia din care face parte titularul raspunsului de pe forum ca acesta sa fie dat afara.
Incredibil.
Daca dupa revolutie vanatoarea era mult in fata, acum cred ca s-au intors in anii 80.
PS: In statutul AGV te obliga sa iei la asociatie Revista VPR ,2% din numarul membrilor asociatiei. Costul ei e de 3 lei.
Onor AGVPS-ul la asociatii o expediaza dupa data de 20 a fiecarei luni, cand pe site-ul lor e pusa deja demult si GRATUIT.

Sus

MesajScris: 30 Dec 2013, 10:15 
Neconectat

http://www.vinatorul.ro/public/forum/vi ... 15&start=0

Aici e " originalul " ! 8-)

Mai sunt si alti nemultumiti:

http://www.vinatorul.ro/public/forum/vi ... 59&start=0

Sus

MesajScris: 30 Dec 2013, 20:44 
Neconectat

Da. Am citit si acolo.
Din fericire , nu sunt printre persoanele mentionate.
;)

Sus

MesajScris: 31 Dec 2013, 12:09 
Neconectat

Bravo Alba!

Felicitari, Nutzule!

Sus

MesajScris: 03 Ian 2014, 11:53 
Neconectat

truia scrie:
M-as dezafilia si eu dar unde pusca mea sa ma duc!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

la mine la brutarie ca oi face o asociatie

Sus

MesajScris: 03 Ian 2014, 12:35 
Neconectat

timi scrie:
truia scrie:
M-as dezafilia si eu dar unde pusca mea sa ma duc!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

la mine la brutarie ca oi face o asociatie

Si drept nada muiem cozonacii ... aia cu mac.... cu siguranta ca-s mai buni decat taratele lui Benzar!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oricum prietenii mei din Severin, care s-au dedulcit la foietajele tale, nu contenesc sa ma intrebe cand ma mai duc pe la Lipova!!!! hehehehe!!!! :o :o
oricum pe fie-mea ai dat-o gata: vrea sa se mute la tine in brutarie!!! :lol: :lol:
Tot drumul pana la Faget se uita prin toate satele prin care treceam la pungile in care duceau oamenii painea acasa: "Uite tata, si astia au paine de la Timi!!"

Sus

MesajScris: 06 Ian 2014, 21:47 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:
Ce sa zic eu?!
Cred ca singurii care sufera din cauza acestei decizii sunt pescarii care participau la concursuri....sper ca Alin sa nu lase competitiile de pescuit si sa mai organizeze concursuri in interiorul asociatiei sa ne mai intalnim si noi albanezii.

ps. este clar o decizie vanatoreasca.

Din pacate , nu este o decizie vanatoreasca. M-ar fi bucurat sa fie asa. Este vorba de atitudinea AGVPS , de impertinenta , de orgoliile lor netarmuite. Este trist , insa mai exista demnitate. Si decenta. Cat si barbatia de a da un sut in cur celor care merita. Cireasa de pe tort , "delegatul" AGVPS la Adunarea Generala a AJVPS Alba , care a fost acceptat din politete in sala , cu toate ca au existat voci care spuneau ca nu prea are ce cauta acolo(nu l-a invitat nimeni) , prin vorbele , atitudinea si pozitia adoptata a reusit sa convinga pe toata lumea( si pe cei nehotarati) ca dezafilierea este o solutie buna , morala si corecta. Amenintari si insulte aduse in fata a aprox 100 persoane , ca ne fac ei si ne arata ...in timp ce bea cafeaua platita de AJVPS Alba si manca saleurile... N-are importanta , dar ca sa vedeti caracterul , dupa 3-4 zile de la votarea dezafilierii in AG a AJVPS Alba , am primit o adresa de la AGVPS prin care ni se comunica faptul ca am fost exclusi... :lol: :lol: :lol:
Probabil este timpul unui pas nou pe scara evolutiei , probabil este timpul pentru schimbare. Nu structura este vinovata , parerea mea este ca vina apartine celor care o conduc.
In rest , sa ne vedem la concursurile AJVPS Alba , nu vor lipsi. ;)
Nutzu' , sa va traiasca si sa va bucurati de ea !!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC [ DST ]