Andrei Ghioghiu scrie:
Ce sa zic eu?!
Cred ca singurii care sufera din cauza acestei decizii sunt pescarii care participau la concursuri....sper ca Alin sa nu lase competitiile de pescuit si sa mai organizeze concursuri in interiorul asociatiei sa ne mai intalnim si noi albanezii.
ps. este clar o decizie vanatoreasca.
Din pacate , nu este o decizie vanatoreasca. M-ar fi bucurat sa fie asa. Este vorba de atitudinea AGVPS , de impertinenta , de orgoliile lor netarmuite. Este trist , insa mai exista demnitate. Si decenta. Cat si barbatia de a da un sut in cur celor care merita. Cireasa de pe tort , "delegatul" AGVPS la Adunarea Generala a AJVPS Alba , care a fost acceptat din politete in sala , cu toate ca au existat voci care spuneau ca nu prea are ce cauta acolo(nu l-a invitat nimeni) , prin vorbele , atitudinea si pozitia adoptata a reusit sa convinga pe toata lumea( si pe cei nehotarati) ca dezafilierea este o solutie buna , morala si corecta. Amenintari si insulte aduse in fata a aprox 100 persoane , ca ne fac ei si ne arata ...in timp ce bea cafeaua platita de AJVPS Alba si manca saleurile... N-are importanta , dar ca sa vedeti caracterul , dupa 3-4 zile de la votarea dezafilierii in AG a AJVPS Alba , am primit o adresa de la AGVPS prin care ni se comunica faptul ca am fost exclusi...
Probabil este timpul unui pas nou pe scara evolutiei , probabil este timpul pentru schimbare. Nu structura este vinovata , parerea mea este ca vina apartine celor care o conduc.
In rest , sa ne vedem la concursurile AJVPS Alba , nu vor lipsi.
Nutzu' , sa va traiasca si sa va bucurati de ea !!!