alem scrie:
http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/dosare-penale-si-amenzi-pentru-pescuit-ilegal-93422.html
Am fost duminica( 12.01) la Avrig, si de la ora 6.30 pana la ora 14.30 cand am plecat, din cei aproximativ 30 braconieri "obisnuiti' acum 2-3 saptamani, am vazut doar 1(unul), un copil de vreo 10-12 ani, pe care l-am vazut si data trecuta. Am incercat sa-l "momesc" cu pluta, carlig, fir mai subtire si viermusi, dar nu a vrut!
In schimb a plecat acasa, fara ancora, pe care a pierdut-o rapid in agatatura!
A, si sa nu uit...eu si cei 3 amici am fost controlati de filiala+jandarmi, si intrebati daca am vazut ceva "miscari suspecte"
Am intrebat alti pescari, si cativa mi-au spus ca ceva hatari isi mai fac aparitia seara, dar nu am stat sa vad, ca a trebuit sa plecam( deh, vantul, bata-l vina)!
Apoi am plecat intr-o scurta "vizita" la Turnu Rosu, unde pe pod erau vreo 3-4 hatari, si sub pod inca vreo 2-3, dar se vedea ca sunt "stresati", dupa cum se uitau la noi!!
Tineti-o tot asa domnilor, nu-i slabiti, ca astia o iau de la capat..cu sau fara dosare penale! Multumesc APSSIBIU, pentru o zi linistita la pescuit!