Desemnarea campionului national si implicit a lotului national intr-un singur concurs este nu numai o mare imbecilitate dar si un proces care n-are nici o treaba cu valoarea!
Tine de noroc in mare parte...drept ptr care va trebui sa se recurga mereu la solutii de genul actual: participa primii 3 si restul de 4 ii alege capitanul...care de asemenea lasa loc la interpretari si matrapazlacuri!
Singura cale de extras adevarata valoare este un sezon regulat compus din cel putin 12 concursuri pe toate tipurile de ape ( inclusiv pe marea neagra daca e necesar!).
Ce propui tu George este tot acelasi cacat dar cu alt sef ( Fane) !.... rezultatele vor fi in continuare zero!
Pot sa dau pariu pe ce vrei tu!
Asa ca nu va mai unflati in pene ca tot la zero ramaneti...macar AGVPS-ul era la zero+...ca avea pescari de talia lui Benzar, Rancu, Maty, Bodocan, Suciu, Zsolty, Boti si altii....voi cu cine varfuiti piramida?...cu Diaconita?.... ca Petre pana acuma e singurul pescar federal mai acatarii!...
Nu imi place sa spun dar cred ca 90 % din aia care au plecat la federatie au plecat pentru ca in partea cealalta nu aveau nici o sansa... carne de tun, vorba lui Tudose!!!
Singurul pescar adevarat si de mare valoare care a plecat e Aschioape...restul sunt niste ageamii... dar niste ageamii cu ambitii...care vor sa fie si ei ceva undeva!!!!
Totul depinde de cei cu care vrei sa te compari...si revin cu zicala olteneasca:
"Dintr-o ceata de magari trebuie sa raga unul mai tare!!!" .... asa ca pe principiul asta se organizeaza si federatia si tot asa va ajunge si federatia sa aiba campionii ei....
George...vorba lui Zsolt...ziceai ca te-ai retras!!!...de ce nu dai un raspuns?....cand sa te mai credem!??
Implicit si printr-o elementara deductie logica, lumea va ajunge sa creada zvonurile care circula: cum ca te-ai autopropus ca si colaborator la Fane, cum ca Fane te-a refuzat, cum ca tu te-ai "retras" din proprie initiativa, pe urma cum ca Fane s-a razgandit si te-a vrut.... si in final cum ca te-ai intors din retragere ca sa devii secretar in plina glorie...
Si gandeste-te ca, daca zvonurile astea au ajuns la mine in Africa, in Romania circula pe la toate colturile....
Ne cunoastem si ti-am luat apararea in fata lui Tudose...stiu ca nu esti limbincurist ca altii...atunci explica-ne si noua cum si ce!...e mai bine decat sa-si dea lumea cu presupusul!
Cat despre competitiile voastre da-mi voie sa fiu nu numai sceptic...dar si ironic!!!...Nu serios, tu chiar crezi ca o sa fie ceva de capul consursurilor astea?...probabil ca da ca altfel nu te-ai fi bagat!!
Hai sa fim seriosi... pe bune prea s-a batut apa in piua pe tema asta care ptr mine este inchisa din start si "nimic nou pe frontul de est " in viitorii zece ani....
Poate te vad la anul campion national de feeder la Fane ( ca la stationar te face Aschioape!!) ....asta da realizare!!!
Si vorba lui Catalin: piramide, cercuri si hexagoane...care mai de care mai colorate!!!... Apucati-va frate de pescuit nu de pictura!!!