glukas scrie:
Bai Truio, la o bere sau mai multe era mai bine, ca poate nu ma mai jigneai atata indirect pe forum!
Cum am spus, nu voi ataca nici sisteme nici oameni, desi tu duci discutia in sensul asta ... nu are sens sa continuam.
Nutzule, sunt curios cati din voi puneati intrebari la AGVPS (pe forum sau in sedinte) ... de ce nu se dau bani, de ce poate fi un campion dupa o sg. finala pe an, de ce .... In sfarsit, eu imi fac treaba si apoi vom vedea daca vor fi bani sau nu pentru tot ce ne-am propus! Mai multi ca la AGVPS vor fi SIGUR!
Din cate stiu eu, Varsoltul este apa publica nu privata. Insa eu, personal, nu agit spiritele degeaba si nu voi face nimic cu forta! Daca se vrea sau daca cineva vrea bine, daca nu, nu e cu obligatii!
George, eu am mers la agvps ca nu am avut alta solutie si am acceptat. Aia au zis din prima ca nu au si ca nu dau. Voi vrei sa fiti credibili si seful tau se bate cu shamota in piept ca are cash. Voi trebuie sa demonstrati ca este cash, nu agvps-ul, fiindca voi vreti sa atrageti pescari. Nu cred ca vreti ca oamenii pe care ii atrageti sa isi ia concedii pt fazele de concurs si la urma sa le ziceti sa mearga pe banii lor.