bilan doru scrie:
Salut! De vazut am vazut si eu multe, dar de prins e mai greu. Mai ales cele mari, de peste 3 kg. Dar am observat ca pescuiesti la copca cu un Speed Master T7, deci echipament ar fi. Sau ma insel? Ma intreb daca cu un 74 xl as putea sa scot dintr-un rau cu un curent puternic de 60-80 m/s o ,,fusteica" de 3kg?
salut! e speed t3. pentru mreana am doua antaresuri te5 de 6, respectiv 7m. eu am o rube cu care cred ca le-as struni dar nu stiu sa fac montura cu plute plate. plus de asta cred ca ar trebui de 40 gr, cea de 25 nu face fata.
despre curent:in locul unde le iau nu ai nicio sansa sa poti sta acolo. apa in acea zona are vreo 60, 70 cm. mai jos, unde se petrec drilurile apa are in jur de 1.5 m. inot de 30 ani, am avut curaj sa ma bag acolo si in 20 secunde puterea apei ma impinge la 50 m aval. fundul are bolovani imensi. anul trecut am fost acolo de 4 ori. pescuiesc doar 4, 5 ore pe zi. intr-o zi nu mi-a intrat niciuna, in alta zi am luat una de 1.5 kg si o ruptura iar in celelalte dati cate 2 prezentari rezultate cu rupturi. am camp maver elite de 0.20 iar forfac 0.18 gamakatsu, eticheta verde. nu stiu/pot sa le scot! au o putere fantastica! in una din zile mi.a intrat una de vreo 4 kg pe care am fortat-o. in alta data am avut una in bat, am tinut-o putin, am vazut-o si mi-a rupt. asta cred ca avea undeva la 5 kg, nu exagerez cu nimic!!
pozele care urmeaza sunt facute in 2012, apreciaza tu ce greutate au.
ganduri bune!!