bilan doru scrie:
Salut ,,hoglet"! Din cele relatate de tine reiese ca nu prea ai sanse mari de a captura multe exemplare de mreana pe o apa de 60-70 cm adancime. Ele stau in suvoaie sau vaduri de asemenea adancimi numai ca odata ce ai capturat un exemplar de peste 3,5kg , cum este cea pe care o tii la piept, sa cam stricat vadul o buna perioada de timp. Cei ce prind asemenea exemplare de mreana stiu cam cat dureaza drilul, mai ales daca pescuiesti cu inaintas de 0,14. Felicitari pt. capturi! Ma inscriu si eu la licitatie-1500 euroi
dorule, nu stiu ce sa zic daca se pot prinde multe sau nu. eu nu nadesc deloc, am incercat cu vierme colat, dupa o metoda vazuta int-o revista germana si anume un turtoi format din vierme colat alaturi de pietris, nada foarte colata cu pv1, nada nu sta nicicum pe zona. deci e irelevant sa zic ca pot forma un vad. ele umbla, ti-a zis, mai jos e un loc mai adanc. la vierme nu am luat niciuna!!
sunt convins ca daca ar veni cuby acolo le-ar bubui!! sau alt artist in domeniu!
cat despre forfac de 0.14 chiar zambesc! eu am inceput cu 0.16 si nici gand sa poti tine vreuna! anul trecut mi-am luat niste elastice groase, voi incerca pe rube...
te salut!
up pentru rube lui benzar, campionul!