Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 15:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: parere bolonesa
MesajScris: 18 Ian 2014, 18:09 
Neconectat

mariuscalciu scrie:
:?: despre shimano alivio cx te gt 5de 6m aveti ceva cunostinta.multumesc :D

Sa nu te puna necuratul! I-ati ce ti-am sugerat..mai bine mai strangi la ciorap, si cumpara ceva bun! ;)

Sus

MesajScris: 18 Ian 2014, 18:49 
Neconectat

apropo de Maver,eu am un Grizzly de 7m,daca tin bine minte prin '96 l-am luat,de fapt a fost varga si am inelat-o eu,acu cred ca o ajuns la Nutzu, sa o ineleze meserias.
deci ce vreau sa zic eu, am prins cu ea mrene, scobari,cleni,da nu am avut probleme :)

Sus

MesajScris: 18 Ian 2014, 23:30 
Neconectat

de obicei daca sunt folosite corect nu cedeaza .
am o multime de prieteni pescari care si au trosnit Technium sau speedmaster de 7 m. si ce asta inseamna ca sunt bete proaste.?

Sus

MesajScris: 19 Ian 2014, 23:06 
Neconectat

Dar d-l Marius a spus clar: pescuitul mrenei. Asta mi se pare OK pentru mreana http://www.pescuitstationar.ro/forum/viewtopic.php?f=6&t=7537. Desi ar fi fost mai bine de 7m. Varianta de 7m parca era un domn la Cluj care vroia s-o vanda. Si era intr-o stare foarte buna. Daca insisti la cautare sigur o gasesti.
Asta iarasi ar fi fost dar s-a dat http://www.pescuitstationar.ro/forum/viewtopic.php?f=6&t=7428.
Asta am dat-o eu si acum imi pare rau http://www.pescuitstationar.ro/forum/viewtopic.php?f=6&t=7199&start=0. Daca era la talon cu 3mm mai subtire la mine "murea". Dar ce sa-i faci, vreau rubisca.
Foarte OK ca pret, calitate si incadrare la ce vrei tu s-o folosesti ar fi asta, varianta de 7m http://www.pianetapesca.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=7_18&products_id=248. Si d-l Draghicescu de asemenea te poate consilia cu sfaturi.
Deci... mai bine astepti inca 6 luni, strangi ban pe ban si iei ceva de calitate. Daca poti contacteaza-l pe d-l Stancioiu Timone (userul "timi") si iti spune si dansul ce si cum. Si eventual dansul poate sa-ti si aduca pe comanda ceva de calitate.
Fir intins la mrene!
P.S. Si nu uita de service. Ca uneori se mai si rup tronsoanele...

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 08:09 
Neconectat

sollo scrie:
am o multime de prieteni pescari care si au trosnit Technium sau speedmaster de 7 m. si ce asta inseamna ca sunt bete proaste.?

las' ca la mine s-a rupt un Antares CXTE4 de 6m (bolo): nou-nout, seara a ajuns la mine, in ziua urmatoare l-am bagat la apa si dupa 40 minute de pescuit a facut poc un tronson in 2 locuri de fata cu vreo 5-6 prieteni, fara sa-i fac absolut nimik, doar ca am pescuit cu el (Stefan Tautut poate confirma!) si sa constat ca nu merita nici un leu pt ca era foaie de ziar in blank, dar am vazut ce era in interior dupa ce s-a rupt ! atunci batul asta cum se numeste ? ca nu-i un bat prost fiindca e mai scump decat SpeedM !

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 08:12 
Neconectat

probabil mi se va raspunde "defect de fabricatie" dar eu as intreba fabricantul de ce a pus "foaie de ziar" la mijlocul batului, tronsonul 3 ? sa-i dea o actiune aparte :lol:

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 08:18 
Neconectat

mariuscalciu scrie:
vreau sa cumpar o bolonnesa de 6-7m care sa nu depaseasca greutatea de 350-maxim 400g pe care o voi folosi in general la pescuitul mrenei [medie-mare]voi folosi linii principale de 0,14-0,18iar forfacul de 0,10-0,16 actiunea sa fie pana la 20-25g adancime apei va fi de 0,5-3m cu un curent mediu-mare .Ce pot sa achizitionez la un buget de maxim 500lei deoarece nu imi permit mai mult.Astept parerile si indrumarile dv.va multumesc :lol:

eu iti recomand un Trabucco Energhia Allround de 6m dar la mana a 2 -a, ca nou nu cred ca te incadrezi in bugetul mentionat ! cu un Zauber de 3000 sau ceva echivalent e "moartea caprioarei" 8-)

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 10:32 
Neconectat

Cornel scrie:
sollo scrie:

las' ca la mine s-a rupt un Antares CXTE4 de 6m (bolo): nou-nout, seara a ajuns la mine, in ziua urmatoare l-am bagat la apa si dupa 40 minute de pescuit a facut poc un tronson in 2 locuri de fata cu vreo 5-6 prieteni, fara sa-i fac absolut nimik, doar ca am pescuit cu el (Stefan Tautut poate confirma!) si sa constat ca nu merita nici un leu pt ca era foaie de ziar in blank, dar am vazut ce era in interior dupa ce s-a rupt ! atunci batul asta cum se numeste ? ca nu-i un bat prost fiindca e mai scump decat SpeedM !

Asa am patit si eu cu o bolo Catana, culmea e ca la mine au trosnit 2 elementi, respectiv tronsonul 2 si 3 dinspre varf. Sunt foarte atent cu betele de fel ... am ramas masca m-am dus cu el la amicu de la care l-am cumparat si zicea ca ma costa in jur de 300-400 ron elementi, matisare profesionala... asta in conditiile in care gaseste tronsoane. Vechea poveste la noi, sa rupt ceva, te uiti lung...

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 17:12 
Neconectat

Cornel scrie:
mariuscalciu scrie:
vreau sa cumpar o bolonnesa de 6-7m care sa nu depaseasca greutatea de 350-maxim 400g pe care o voi folosi in general la pescuitul mrenei [medie-mare]voi folosi linii principale de 0,14-0,18iar forfacul de 0,10-0,16 actiunea sa fie pana la 20-25g adancime apei va fi de 0,5-3m cu un curent mediu-mare .Ce pot sa achizitionez la un buget de maxim 500lei deoarece nu imi permit mai mult.Astept parerile si indrumarile dv.va multumesc :lol:

eu iti recomand un Trabucco Energhia Allround de 6m dar la mana a 2 -a, ca nou nu cred ca te incadrezi in bugetul mentionat ! cu un Zauber de 3000 sau ceva echivalent e "moartea caprioarei" 8-)

Cornele, asa i-am recomandat si eu, ( i-am scris PM) sa-si ia ori Trabucco Energhia Allround 6m( slabe sanse sa mai gasesti), ori Colmic Baviera 6m. ;)

Sus

MesajScris: 23 Ian 2014, 21:35 
Neconectat

Spuneam ca exista la vanzare un Speed Master 7-700 la Cluj. Am gasit topicul. Am colaborat cu d-l Aurel si am fost foarte multumit. Sa-i dea Bunul Dumnezeu sanatate si tot ce-si doreste! Amin!
http://www.pescarclujean.ro/forum/viewtopic.php?f=28&t=10680&sid=e9950febb5a4fb79dba64409e4f93c40
Si pretul mi se pare foarte mic. Dar bolo este exclusiv pentru peste mare: mreana, crap, amur, somn, etc.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]