Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 00:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: BRACONIERI pe Mures langa ALBA IULIA
MesajScris: 19 Ian 2014, 22:57 
Neconectat
Moderator global

Azi iarasi plin pe pod...

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 00:07 
Neconectat

alintudose scrie:
Azi iarasi plin pe pod...

Azi am numarat pe pod cam 25 de persoane iar pe sub cam tot atata si destui printre ei care dadeau la grebla.
Pestele e in zona se muta dupa cum creste sau scade apa datorita raului sebes si la fel se muta si braconierii.

Spre surprinderea mea AZI a avut drum pe la 7-8 seara prin zona si nu ma asteptam sa dea si noaptea, dar din pacate dau si noaptea se pare.
Fomisti mari nui mai satura dumnezeu.
Sper sa se intample ceva, mai ales ca imediat e prohibitia( asta daca nu cumva e decimata masa de scobar pe un sector destul de mare), ca altfel pe an ce trece no sa mai pescuiasca nimeni legal cred ca o sa devina o chestie normala si banala aceasta treaba prin zona.

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 10:44 
Neconectat

Sambata 18.01 au fost 40-50 de japcari la pod. S-au prins zeci de kg de scobar si morunas. Din cand in cand se ridicau la suprafata scobari cu burta spintecata. Daca vrea cineva de la politie, jandarmerie, ajvps etc. sa-i gaseasca sa mearga in orice zi de luni pana duminica intre orele 6:00-23:00.

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 14:41 
Neconectat

eu cred ca politia asteapta ca braconierii sa fie dusi la sectie de catre pescari altfel nu vad de ce nu actioneaza cand apele sunt pline de nesimtiti care dau la japca .
atata delasare numai in Ro se poate vedea ...nimeni nu isi face treaba nici asociatiile nici jandarmeria nici politia .
iar daca cum va vre un jepcar de asta ajunge printr o minune la politie scapa basma curata cu cati va lei ca vezi d le e sarac vai mama lui de unde sa mai plateasca si amenda

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 16:10 
Neconectat

Eu atata neputinta DECLARATA din partea autoritatilor ca in cazul braconajului nu am mai intalnit.

Una e sa stii (si stiam cu totii) ca in fiecare iarna undeva ASCUNS intr-un boschet e un japcar ce-si face treaba, dar sa ajungi sa vezi zi de zi cum 50 de insi braconeaza OSTENTATIV pe E81 in buricul targului e altceva. Fenomenul e total scapat de sub control!

De ce nu li se confisca sculele in fiecare zi !?!? Daca nu platesc amenzile si parnaie nu fac de ce nu li se iau macar sculele?! Zi de zi, pana se satura!

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 16:57 
Neconectat

pescar_alba scrie:
Eu atata neputinta DECLARATA din partea autoritatilor ca in cazul braconajului nu am mai intalnit.

Una e sa stii (si stiam cu totii) ca in fiecare iarna undeva ASCUNS intr-un boschet e un japcar ce-si face treaba, dar sa ajungi sa vezi zi de zi cum 50 de insi braconeaza OSTENTATIV pe E81 in buricul targului e altceva. Fenomenul e total scapat de sub control!

De ce nu li se confisca sculele in fiecare zi !?!? Daca nu platesc amenzile si parnaie nu fac de ce nu li se iau macar sculele?! Zi de zi, pana se satura!

Asta ma intreb si eu, si ma intreb si ma tot intreb, praf si pulbere fac cu scobaru si morunasu, mai ales ca e plin de icre, no ce incredere sa ai in autoritati, daca iti insala incredrea pe fata!? :shock: :( :( :(

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 17:07 
Neconectat

Asta-i omul legii care raspunde de zona?

Adresa: Deva, str. 1 Decembrie 1918, nr. 222, jud. Hunedoara.

Neacsu Ionel

Telefon: 0254/214261 Mobil:0747 287464

Fax: 0254/212259

E-mail: nutineacsu@yahoo.com, anpatrans_banat@anpa.ro

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 17:34 
Neconectat

super frumos ....
sunati l pe d ul Neacsu zilnic din ora in ora .si spunetii ca sunati si la 112.
la mine pe Suceava (pe rau ma refer) nu mai sunt asa multi jepcari ca anii trecuti .
am tot incercat prin forte proprii sa scoatem braconerii de pe apa ceea ce nu am reusit si atunci am optat ptr alt plan .in momentul in care vedeam braconieri pe o anumita zona sunam la 112 povesteam ce se intampla se trimitea echipaj in zona unii erau prinsi altii treceau prin apa inghetata sa scape. in unele zile sunam cate 3 -4 persoane de pe numere diferite anuntand acelasi lucru ...se braconeaza in cutare loc .au trimis echipe de jandarmi sa patruleze frecvent pe zonele respective ..au urmat fugareli pe diguri si zeci de persoane chemate la sectie sa dea cu subsemnatul.
rezultat ; diminuarea drastica a jepcarilor si parasutistilor din zona .

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 17:39 
Neconectat

Sollo, aici e in vazul targului, nu se poate sa nu treaca vreun reprezentant pe acolo si sa nu-i vada...ca nu vor sa vada ce-i de vazut, asta deja ma depaseste, si nu stiu cand ii mai satura Dumnezeu sa stranga bani si averi, ca daca da masina peste ei, sau daca se electrocuteaza sau daca pica de pe stanca si mor, degeaba, ca nu-i ajuta la nimic....

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 18:48 
Neconectat

stii ce mi a zis un politist chemat ptr a ....nus cata oara prin 112 pe apa dupa braconieri.
ba nici nu s pe care mii mai ciuda...pe astia de braconeaza sau pe voi ca ne chemati zilnic ??/
zic- frate daca tii asa greu nu mai veni . el raspunde ; pai nu as veni dar la toate reclamatiile si sesizarile ce se fac la 112, eu trebuie sa fac un raport in care sa explic ce am gasit la fata locului si ce masuri sau luat :idea:
asa ca sunati cu incredere .daca nu sunati ei din proprie initiativa nu vor veni.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]