Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 00:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: BRACONIERI pe Mures langa ALBA IULIA
MesajScris: 20 Ian 2014, 19:18 
Neconectat

:cry: :cry: :cry: ....din pacate singura "forta" care ne mai putea ajuta,cel putin pe raurile din zonele colinare - gerul- ne-a tras tzeapa....braconajul a ajuns la proportii imense pe la mine pe la Curteni-Chinari amonte de Targu Mures,se cauta locuri noi,cele vechi sau golit,zeci de exemplare zilnic-mrene,zeci,sute de kile zilnic...dezastru....natura,cea care mai putea proteja zonele de iernat,ne-a dat o palma,urma sa luam noi,oamenii masuri...iar noi ne-am dat a doua palma si ne-am dus la culcare ca e tarziu....Autoritatile...-poi daca mama natura n-are resurse,bietele autoritati ce sa mai..ele se bucura de fraierii care mai cotizeaza..si le pun ciolanu linga painea de pe masa...iar noi!..noi!..care noi?!..eu singur care n-am putut dormii toata noaptea dupa ce am vazut la carciuma mrenele de 2 kile in plasele de Lidl!...eu cui sa-i povestesc ...ca acu o saptamina au fost in control pe locatii,au dat patru amenzi pentru peste sub dimensiune si un avertisment pentru permis neachitat...astia dau cu pluta,supralestat iar la capat cu...dar mai bine nu ...macar atat...sa nu propavaduiesc... :cry: :cry: :cry: :cry:

statistic s-a spus ca azi-a treia zi de luni din ianuarie-e cea mai trista zi din an,..la mine asa e.. :cry: :cry: :cry:

Ultima oară modificat de Bumy pe 20 Ian 2014, 20:06, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 19:44 
Neconectat

http://www.anpa.ro/index.php/contact.html
Nu ezitati,sunati!

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 20:05 
Neconectat

asta a nostru e cel mai smecher,n-are mobilu,sta doar la birou sa poata prelua apelurile ;)

Tg. Mures

Adresa: str. Budiului nr. 76. Jud. Mures.

Eles Alexandru
Telefon/Fax: 0265/263679

E-mail: alexandru_eles@yahoo.com, anpatrans_ardeal@anpa.ro

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 21:20 
Neconectat

Cred ca ne luptam cu morile de vant. Daca vreti sa va convingeti va pot pune la dispozitie o Ordonanta a unui procuror care a dat NUP unui hatar si amenda de 30 lei(treizeci lei , da am scris corect)!!!!
Saptamana trecuta am facut 5 zile actiuni cu efective de jandarmi , si sa stiti ca sunt de 100 ori mai organizati decat pescarii.

Sus

MesajScris: 20 Ian 2014, 21:48 
Neconectat

nu se poate ca un sistem ca cel de politie sau jandarmi sa fie neutralizat de o hoarda de fomisti .
sunt si alte cai de atac impotriva lor .
sunat de fiecare data la 112 chemata politia sau jandarmii cred ca aveti vre o asociatie in zona care sa reprezinte interesele pescarilor care platesc cotizatii in fiecare an ee impreuna cu sefii acestor asociatii luati legatura cu un post local de televiziune (sunt interesati de astfel de stiri ) se filmeaza actiunile ,se iau interviuri la pescari sefi de asociatie ,jandarmi si se dau pe post ...efectul va fi garantat.
judecatorii ,procurorii si cei ce mai sunt ...politia, nu ii vor mai face scapati atat de usor pe braconieri mai ales daca ajung in fata lor ptr a doua oara cu dosar penal pe aceleasi fapte .

Sus

MesajScris: 21 Ian 2014, 18:34 
Neconectat

http://www.pvtv.ro/pescuit/cand-braconi ... plasa.html

Sus

MesajScris: 22 Ian 2014, 08:42 
Neconectat

sollo scrie:
nu se poate ca un sistem ca cel de politie sau jandarmi sa fie neutralizat de o hoarda de fomisti ...

Asa zici tu?.... pai care sunt mai fomisti: braconierii sau sistemul ?.... :? :?

Sus

MesajScris: 22 Ian 2014, 21:31 
Neconectat

sistemul este neputincios datorita ca au alte probleme pe cap..adica cele personale...daca pe vremuri se zicea sa moara capra vecinului acum se zice sa moara vecinul ...ca sa pot sa-i iau capra...

Sus

MesajScris: 23 Ian 2014, 18:29 
Neconectat

Aud ca se braconeaza in continuare in draci la podul de la Partos...A mai fost vreun control pe-acolo: ajvps, politie, jandarmi?! Stie cineva ceva in sensul asta?

Sus

MesajScris: 23 Ian 2014, 19:02 
Neconectat

Eu am auzit ceva si mai rau...si anume ca mai mult de jumatate din cei controlati saptamana trecuta erau membrii la APS Scobarul!!!!!....oare asociatia asta nu are nici o obligatie in jud. ALBA....Sau ei numa incaseaza permise sa faca "buzunaru" gros :lol:
De ce nu fac front comun cu AJVPS pe probleme de braconaj?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]