ANTIFANE scrie:
Sincer Catalin ai avut dreptate,lantul ramane cainele se schimba!Daca clubul are bani concurezi daca nu stai acasa,ca nu-i treaba federatiei!Da cluburile de unde sa aiba venit?
La fel de sincer spun ca vreau sa mi se demonstreze contrariul ! De ambele parti implicate in pescuitul sportiv Romanesc .... Prefer faptele inaintea vorbelor, concretul in detrimentul promisiunilor si viselor.
Pana atunci , cuminte in banca avand mainile la spate , unghiutele taiate si batistuta calcata ! Anul asta ma joc doar in curtea scolii ! Vedem la anul cine ce teren face , daca se va face.. daca nu ... e bun si maidanul !
Cum am spus intr-un mesaj anterior ... ce s-a facut pana acum s-a concluzionat ca fiind gresit sau de mantuiala , multi considera ca nu se mai poate asa. Ce se vrea a se face este considerat de domeniul SF-ului de aceeasi oameni sau chiar de mai multi . In momentul in care iei pozitie fata de o tabara sau alta este imposibil sa nu o dai de gard :
Daca esti cu AGVPS girezi lucrurile sa mearga in continuare intr-o directie aiurea ( sau sa bata pasul pe loc; conform concluziilor trase de oamenii implicati in fenomen) sa nu mai spun ca risti sa pici in derizoriu intrucat in ultima vreme din cate am citit chiar conducerea bate in retragere si isi lasa pescarii " in spatele liniilor inamice" vazandu-si mai departe de interes.
Daca esti de acord macar la nivel de principiu cu ideile promovate de Federatie, te umpli de flegmele pescarilor consacrati si de oprobiu public ( justificat sau nu).
In situatia asta, ca muritor de rand, singura actiune logica si cale de urmat este sa iei castronul cu floricele in brate si ramai pe margine martor la incaierarea "titanilor" pana cand unul din ei va muri sau .. poate.. amandoi ...
Asa ca ... Doreste floricele cineva ?
PS: Cel mai trist este ca din pozitia de spectator nu pot sa nu observ cum oameni care "mancau" din aceeasi farfurie odinioara, care glumeau impreuna si tineau legaturi de prietenie au ajuns sa se dezumanizeze ( imi cer scuze pentru cuvantul tare dar sper ca imi este permisa o parere personala) au ajuns sa se ocarasca public si nu inteleg pentru ce atata patima... dar poate sunt lucruri care imi scapa ... oricum ar fi, este trist sa vezi cum se degradeaza relatiile intre oameni atat de rapid si pentru o miza atat de mica !