George.... acum inteleg ca te-am pierdut!...Sincer sa fiu, mie imi pare rau!....
Inca n-ai raspuns nimic de matchfishing! Colegii ce fac? Sunt de acord cu tine?
Ca daca da, incep sa inteleg: Tintiti titlul de campioni nationali la echipe!!!...
Desi pana acuma Romania a facut-o de oaie la mondiale macar nu s-a facut de ras!...Acuma sunt toate sansele!!
Sa nu ma enervez si sa fac o echipa a Ghanei...ii iau be Benzar, pe Rancu si inca vreo 3 si o sa jucam "Romania" in picioare !!! ( la pescuit ma refer!!!... ca la fotbal Ghana surclaseaza Romania de la 4-0 in sus!! Numai Essien face mai multi bani decat toate echipele din liga lui Mitica la un loc!!!
).... asta daca cumva va iese manevra si va duceti!!!
Federatia asta imi aduce aminte ( din citite numai) de aparitia "elitei" conducatoare la venirea comunistilor.... era suficient sa fii fiu de taran analfabet ca sa te faca inginer , director...etc.
Asa si aci.... ajunge sa-l injuri pe Selaru si pe Tudose....
Repetat la nivel national fenemenul explica imediat de ce suntem unde suntem.... vai mama noastra!
Nu te inscrii la cupa Apulum?.... as vrea sa vad cum te trateaza baietii cand dai ochii cu ei!!!...nu cred c-o sa-ti placa prea tare!!
Te sfatuiesc sa inveti bulgareste daca vrei sa mai ai parte de vreo conversatie!!!...sau eventual sa te muti in camera cu Petre, colegul tau de comisii....
Cre'ca berea aia de care ziceam o bem in parcarea din spate: sa nu ne vada nimeni!!!
Hai mai George!!! Esti mai bun decat atat!... Revino-ti omule!