....din pacate singura "forta" care ne mai putea ajuta,cel putin pe raurile din zonele colinare - gerul- ne-a tras tzeapa....braconajul a ajuns la proportii imense pe la mine pe la Curteni-Chinari amonte de Targu Mures,se cauta locuri noi,cele vechi sau golit,zeci de exemplare zilnic-mrene,zeci,sute de kile zilnic...dezastru....natura,cea care mai putea proteja zonele de iernat,ne-a dat o palma,urma sa luam noi,oamenii masuri...iar noi ne-am dat a doua palma si ne-am dus la culcare ca e tarziu....Autoritatile...-poi daca mama natura n-are resurse,bietele autoritati ce sa mai..ele se bucura de fraierii care mai cotizeaza..si le pun ciolanu linga painea de pe masa...iar noi!..noi!..care noi?!..eu singur care n-am putut dormii toata noaptea dupa ce am vazut la carciuma mrenele de 2 kile in plasele de Lidl!...eu cui sa-i povestesc ...ca acu o saptamina au fost in control pe locatii,au dat patru amenzi pentru peste sub dimensiune si un avertisment pentru permis neachitat...astia dau cu pluta,supralestat iar la capat cu...dar mai bine nu ...macar atat...sa nu propavaduiesc...
statistic s-a spus ca azi-a treia zi de luni din ianuarie-e cea mai trista zi din an,..la mine asa e..