popa scrie:
Nu ai inteles Aline ce am vrut sa zic.
Fenomenul a luat amploare, nu tin minte , in ultimi 30 de ani, sa fie asa nenorocire in zona aia, suntem oameni, e drpet, nu conteaza natia, asociatia...trebuie sa sesizam, indiferent, ca ei nu o fac sau o fac, nu-i treaba mea, eu doar am batut un asa...apropo, desi ar trebui implicare, ca si ei sunt pescari, iubitori de natura, respecta natura...sau nuu
popa scrie:
Nu ai inteles Aline ce am vrut sa zic.
Fenomenul a luat amploare, nu tin minte , in ultimi 30 de ani, sa fie asa nenorocire in zona aia, suntem oameni, e drpet, nu conteaza natia, asociatia...trebuie sa sesizam, indiferent, ca ei nu o fac sau o fac, nu-i treaba mea, eu doar am batut un asa...apropo, desi ar trebui implicare, ca si ei sunt pescari, iubitori de natura, respecta natura...sau nuu
Oameni buni , nu mai stati si despicati cacatu in 4 degeaba ... nu e nici un fenomen care a luat amploare , simplu e doar saracie . Auzi cica braconajul e un fenomen care a luat amploare ... Suna de parca e vreo sora medicinala prezinta stirile de la ora 5 ...E simplu : saracie lucie , tampa si tacuta ...Asta e , nu e nici un secret . Trebuie indeplinite doar 2 minime conditii ca situatia sa dispara sau sa se reduca cu 95-99% : situatia financiara a romanilor din tara si cadru legislativ . Din cate stiu eu legile exista
. Cand o sa aibe oamenii bani pentru un trai decent aceste acte se vor reduce pana aproape de zero . Pana atunci ... legea junglei si nu se poate face mare lucru .