Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 00:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 24 Ian 2014, 13:08 
Neconectat

catalin232 scrie:
PS: Cel mai trist este ca din pozitia de spectator nu pot sa nu observ cum oameni care "mancau" din aceeasi farfurie odinioara, care glumeau impreuna si tineau legaturi de prietenie au ajuns sa se dezumanizeze ( imi cer scuze pentru cuvantul tare dar sper ca imi este permisa o parere personala) au ajuns sa se ocarasca public si nu inteleg pentru ce atata patima... dar poate sunt lucruri care imi scapa ... oricum ar fi, este trist sa vezi cum se degradeaza relatiile intre oameni atat de rapid si pentru o miza atat de mica !

Desi in principiu ai ceva dreptate, mai ales in ultima parte te inseli!.... In primul rand ca miza nu e mica...dimpotriva: e uriasa!!! si anume viitorul pescuitului romanesc.... iar ca anexa este trecutul...care pentru multi de aici inseamna foarte mult , poate chiar toata viata!!!... esti inca tanar... uceniceste pe langa unul mai "batran" - am inteles ca-l cunosti pe Zsolt - si ti se va explica ce si cum!

Pe urma cred ca nu-l cunosti pe Fane.... mai pune intrebari si aici si ve avea raspunsuri....

Dezumanizare???!!!!...asta chiar ca e tare! unde vezi tu dezumanizare?...si mai ales cum o definesti?.... dimpotriva totul ce se petrece aici e pur uman...mai ales balacarelile si patima!!!...asemenea atitudine ne caracterizeaza pe toti oamenii ...ba chiar este motorul principal al evolutiei speciei ... parte aia cu "intoarce celalalt obraz" nu e umana ca sa zic asa.... adica nu tine de firea omului!
Ca sa-ti fac un rezumat al firii omului iti citez o zicala: "Daca prinzi pe unul cu pantalonii in vine si care se uita neatent in alta parte fute-l in cur!!! Poate altadata n-o sa mai ai ocazia!!"

Oameni care mancau din aceeasi farfurie.... imi place sintagma!!...stii si tu ca in popor se foloseste expresia pentru cei care impart totul si la bine si la rau....
Acu' te asigur ca nu chiar toti mancau din aceeasi farfurie.... si te mai asigur ca acei cativa care mancau din aceeasi farfurie sunt in continuare prieteni adevarati indiferent de ce si cum!! Pot sa-ti dau exemple cate vrei...chiar in contextul conflictului de fata!!!
Dar buba nu e cu mancarea si cu farfuria.... mai degraba cu un cuvant care nu sare in ochi: "oameni" .... aci e treaba: ca unii sunt mai "oameni" decat altii!!!....

Daca nu existau fripturisti si oportunisti si toti pescarii faceau un front comun de'astia de'al de Fane nu aveau nici o sansa...si se facea intr-adevar ceva!!... asa se va ajunge doar sa se schimbe stapanul de la rau in spre mai rau...si nu stiu de ce am impresia ca ciclul se va repeta mai apoi!!

Singura mare valoare care a trecut la Fane e Aschioape.... din motive pe care nu le cunosc!... in nici un caz din ratiuni de parvenire caci Aschioape putea foarte bine sa fie campion oriunde!!
In rest tot de'astia maruntei care se inghesuie doar , doar o vorbi cineva si de ei... ca altfel nu-i baga nimeni in seama!!!... cam asta e... fiecare cu jucarelele lui.... ca daca nu te lauda nimeni macar sa te bagi singur in fata!... stii tu treaba cu chiorul in tara orbilor...

Hai c-am spus prea multe si trebuie sa-mi faca Tudose parte din venitul site-ului.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Ian 2014, 14:29 
Neconectat

Chiar daca ai vrut sau nu , mi-ai dat dreptate intru totul referitor la ultimul mesaj. Desi devine din ce in ce mai greu de etalat o opinie ca nu cumva sa fii stampilat intr-un fel sau altul, voi incerca totusi.

Am spus dezumanizare pentru ca s-a ajus in punctul in care se musca in toate partile, indiferent pe cine , indiferent ce se apuca.

Vezi rubrica de " La multi Ani" de-alungul timpului , mai vezi topic-urile in care se facea misto la comun de o situatie/faza neutra si glumeati impreuna, vezi mesajele postate cand s-a facut Matchfishing-ul si multumirile adresate lui Glukas pentru ca s-a chinuit sa tina o evidenta, un clasament, vezi stima pentru fetele care au fost in lotul feminin in trecut si au schimbat acum tabara si exemplele pot continua inculsiv cu Aschioape si altii .

Acum uita-te cum li se vorbeste si cum altii cu o mai mica greutate raspund/vorbesc la randul lor. E simplu sa vezi unde s-a ajuns.

Vorbesti de marea miza a pescuitului sportiv din Romania ... care este aia ? Chiar tu ai refuzat participarea la Nationalele de Feeder pentru ca ai considerat-o o porcarie si ca nu asa se fac lucrurile .. au trecut 2 ani de atunci , s-a schimbat ceva? Am fost si inca sunt de acord cu rationamentul ce te-a condus la neparticipare, eu mi-am calcat pe inima pentru ca am vrut sa capat ceva experienta, sa vad cum este si de ce nu sa vad pe unde sunt ca pescar. Mi-am facut "damblaua" acum astept sa se faca ceva concret si corect ! NU imi pasa cine o face !!!!!!

Se vorbeste de orgoliile Campionilor din anii trecuti ! Pai sa imi fie cu iertare , cu table in forma de cupa sau cu banuti auriti la gat sau fara , ei au fost , sunt si vor ramane Campioni pentru noi toti. Nu o cupa si o medalie iti dau valoarea respectiva ci rezultatul obtinut si stima ce ti-o capeti .. astea nu le poate lua nimeni. A nu se intelege de aici ca as aproba ideile ce se veshiculeaza cu retragerea titlurilor si mai stiu eu ce, departe de mine gandul.

Nici de Federatie nu ma intereseaza , pana cand nu vad ceva concret, de asta cred ca ti-ai putut da seama din titlul topicului pe care l-am deschis.

Eu sunt pe margine in toata batalia, dar nu inseamna ca nu urmaresc cu atentie si nu ma intereseaza incotro se indreapta lucrurile . Cum am spus , nu ma intereseaza batalia actuala si viitoare ci doar rezultatul .. care va fi acesta.... Pana atunci , mi-am permis sa atrag atentia ca exista mult prea multe victime colaterale si "razboiul" e departe de a fi terminat !

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 24 Ian 2014, 15:33 
Neconectat

Asa e: vorbesti ca unul de pe margine...asta te ajuta sa nu fii partizan.... dar daca esti inauntru trebuie sa ai o pozitie!...altfel te misti dupa cum bate vantul....

Daca urmaresti posturile mele vei vedea ca sunt cel mai mare critic al AGVPS-ului... o mare porcarie intr-adevar! Cu toate astea nu vad de ce trebuie s-o schimbam cu o porcarie si mai mare...si sa se mai piarda niste ani pana se va face ceva... si eu sunt pentru o noua organizatie nationala...fie ea si federatie...dar nu asa!

Trebuie totusi recunoscut ca AGVPS-ul a facut ceva: a reusit sa adune tot ce e mai bun in pescuitul competitional...nu ca au avut merite...poate doar pentru ca au fost singurii.... asa ceva ar trebui apreciat si folosit nu terfelit!!

Vorbesti urat de cupe si medalii ( "table" etc...) asta pentru ca n-ai castigat niciuna!... E multa munca, chin, frustrare, sacrificiu si investitie in fiecare "tabla" cum ii zici tu! cred ca aci ar trebui sa te corectezi si in exprimare si in conceptie...altfel iti vei atrage antipatia tuturor... si nu cred ca vrei asta!...
Ia intreaba tu pe privat pe Maty, pe Jean Scurtu si pe cine mai vrei tu ce inseamna sa castigi o "tabla" din aia!!!... mii de euro nu-ti aduc asemenea satisfactie!
Nimeni nu ar trebui sa-si permita sa vorbeasca asa!... ia-o ca sfat prietenesc... asta daca vrei sa fii bine primit printre pescari....

Sus

MesajScris: 24 Ian 2014, 16:57 
Neconectat

Am scris special de Table pentru ca stiam ca o sa capteze atentia in mod instant si mai stiam si raspunsul care va veni de aici ( cel care l-ai formulat) .

Dar totusi este un cuvant destul de bun pentru a accentua ceea ce am vrut sa spun , ca valoarea nu consta intr-o cupa fizica ( tabla = efemera) , iar calitatea/titlul/performanta/rezultatul dainuie peste timp si nimeni, niciodata nu o/le va putea lua !

Din textul oferit drept raspuns din partea ta, imi pot da seama ca ai inteles perfect ce cauta acolo altfel nu erai atat de bland in afirmatii. Inteleg de asemenea si accept faptul ca nu merita lasat sa scape totusi fara macar o mustrare! :oops: Penitenta ! :oops:

In rest... eu ma pregatesc de copca la ce jale vad pe geam !

Multa sanatate !

Sus

MesajScris: 24 Ian 2014, 21:22 
Neconectat

Catalin, incearca! ;)
http://frpsc.ro/o-noua-sesiune-de-forma ... t-sportiv/
A zis poponica ca dl Petrisor e profesorul!HaHa!

Sus

MesajScris: 24 Ian 2014, 22:53 
Neconectat

Ce pot spune ?

In opinia mea e o mare prostie sa faci cursuri de arbitraj on-line . Nu spun ca trebuie sa fii campion pe o disciplina de pescuit pentru a putea deveni arbitru , dar macar sa practici sportul astfel incat sa il cunosti in amanunt e musai.

Apoi conteaza sa iei cativa pescari cu state vechi si care sa iti arate/spuna metodele de fraudare, ca am eu o banuiala ca imaginatia nu are limite in acest sens. Nu este suficient sa cunosti la perfectie si sa aplici un regulament , trebuie sa cunosti si sa recunosti orice tipuri si tentative de frauda, trebuie sa stii la ce sa te uiti nu sa stai sub umbreluta tragand cu paiul dintr-o racoritoare.

Asadar o mare bila neagra. Or vrea ei sa faca ceva , dar pusi sub presiune fac greseli masive ( recte subiectul topicului ) , ard etape si uite asa , dau dreptate celor care spun ca doar "stapanii" se schimba !

Eu am mai spus in trecut si vad ca nimeni nu a bagat de seama ( sau poate gandesc eu gresit) . Nu cred ca o sa moara nimeni daca 1-2 ani nu vor exista competitii oficiale si toata infrastructura sa fie pusa la punct cu mentinerea sportivilor in forma pe la open-uri sau chiar organizarea de concursuri cu titlu de " test " . Cand pleci la drum si ai pretentia ca se fac lucrurile cum trebuiesc facute, sa ai totul la indemana ... piste, sportivi, bani, arbitri etc.etc.etc.....

In momentul de fata se procedeaza precum la asfaltari .. doar se plombeaza ... se astupa o gaura si in urma se face alta... In cel mai bun caz sunt portiuni de drum pe care le decoperteaza si le toarna dintr-o bucata dar...uita sa schimbe si/sau imbunatateasca structura drumului peste care se toarna calea de rulaj.

Vise taica... vise ! Mai e mult pana departe !

Sus

MesajScris: 31 Ian 2014, 16:59 
Neconectat

din parohia lu"tasu http://frpsc.info/legislatie-si-teme-ju ... s-t11.html

Sus

MesajScris: 31 Ian 2014, 19:15 
Neconectat

Neinteresant,il doare la banana pe FIPS de mts! ;) ;) Au mai fost incercari,Bulgaria,Olanda,Serbia!Agvps-ul a primit asigurari ca nu va parasi corabia! 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 31 Ian 2014, 19:50 
Neconectat

Antifane, chiar nu vad rostul anonimatului tau. Nu te-a insultat nimeni si nici nu cred ca o va face careva.

Asa e. Ai dreptate. AGVPS-ul va ramane la CIPS. Aia (CIPS-ul) au trimis o scrisoare la MTS, dar nu ii intereseaza pozitia MTS. Au trimis-o degeaba.
Nici nu o vor citi. Nici la CM-ul de crap nu i-a interesat pozitia MTS-ului si Federatiei. Ai dreptate.

Altii, spun ca Romania va fi suspendata. Si aia au dreptate. Romania va fi suspendata de la CIPS si CM-ul de crap se va organiza in Romania sub tutela Bulgariei. Ca doar Romania nu poate nici sa participe, e suspendata, nu? Asta e, noroc cu Bulgarii.

Iar altii sustin ca o asociatie Brigitte Bardot va anula in instanta recunoasterea pescuitului ca sport. Si lor le dau dreptate.

Imi cer anticipat scuze celor pe care i-am deranjat cu postul asta. Am vrut numai sa ii dau dreptate lui Antifane. Si altora.

Acum serios, chiar nu am intentia nici sa rasucesc cutitul in rana nici sa jignesc pe careva. Dar, cand vreti sa discutam argumentat, logic, cu cartile pe masa, va stau la dispozitie. Intotdeauna. Preferabil pe privat (telefon, facebook, email etc.), fiindca, repet, nu vreau nici sa fiu ostentativ nici sa deranjez.

O seara placuta!

PS: Apropo, Olanda are pescuitul declarat sport si are Federatie Sportiva de Pescuit afiliata la CIPS. Si e un exemplu pozitiv de Federatie sportiva de pescuit, una din topul federatiilor din Olanda, o reteta de succes.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2014, 21:23 
Neconectat

glukas scrie:
PS: Apropo, Olanda are pescuitul declarat sport si are Federatie Sportiva de Pescuit afiliata la CIPS. Si e un exemplu pozitiv de Federatie sportiva de pescuit, una din topul federatiilor din Olanda, o reteta de succes.

Si in Romania pescuitul sportiv (adica cel competitional) este declarat sport, dar asta o stii deja.
Din cate vezi oamenii nu sunt suparati pe Federatie, ci doar pe Fane care a purtat oamenii prin tribunale, si unii chiar nu meritau acest lucru, ma refer la sportivi (apropo cum s-a terminat procesul cu ANPA-ul, cel referitor la registrul asociatiilor ?)
Si de asemenea pentru incercarea lui Fanel de a se impune si in pescuitul de tip recreational, care chiar nu are legatura sportul si implicit cu Federatia.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]