Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 21:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 348 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA APULLUM ROMANIAN MASTER 2014
MesajScris: 28 Ian 2014, 18:14 
Neconectat

Fara pelete! ;)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia NU!!!

Sus

MesajScris: 28 Ian 2014, 18:17 
Neconectat

zsolt scrie:
adi suciu scrie:
Sa va dau cateva detalii despre cum gandim acest concurs :

1.Transparenta organizarii :
aceasta va fii totala , vom explica ce fonduri s-au adunat si cum au fost cheltuite , cum au fost repartizate , ca sa nu existe nici un dubiu in acest sens . Vrem sa va asiguram ca NOI organizatorii nu vom avea nici un beneficiu de pe urma acestui concurs , va fii TOTAL NON PROFIT .

2.Premiile :
am afisat premiile la limita unei marje de siguranta , ca sa le putem oferii , dar si asa sant cele mai mari premii oferite vreodata in bani , fara a va pune in situatia de a vinde , ulterior , produsele castigate , si chiar daca le veti vinde tot nu veti optine pe ele premiile care se ofera aici . Nu vreau sa anticipez inca nimic dar daca calculele noastre se vor adeverii , premiile vor fii mult mai mari sau mai multe ( cobarand in jos la locurile 4 si 5 ) . Avem promisiuni certe de sponsorizari in bani , si nu putini , si daca se vor concretiza , toate vor fii directionate inspre fondul de premiere , cu nominalizarea sumei si a sponsorului .

3.Sistemul de concurs
am adoptat sistemul CIPS - FIPS pentru ca am vrut sa-l facem accesibil pentru toata lumea , si voi explica asta :
PASTA
- daca accepti pasta , anulezi din start orice alternativa de pescuit , respectiv iti iei gandul de la viermi , de la porumb , de la pescuitul la match , de la orice strategie de pescuit la rubeziana legata de nadire , intretinere etc ,nu mai conteaza ce carlig folosesti , nu mai conteaza ce fir folosesti sau ce pluta , totul trebuie sa fie mare si gros , respectiv TOTUL se va rezuma la un pescuit la pasta GENERAL , mai bun sau mai putin inspirat , care va face diferenta , si nu vrem asta . Pescuitul dupa reguli FIPS - CIPS ofera strategii mult mai multe de pescuit , iar cine isi va da seama de cea mai buna va castiga . NU VREM SA LIMITAM TOTUL LA O SINGURA STRATEGIE , A PASTEI . Nu vrem sa castige cel care a avut pasta cea mai buna , cea mai scumpa , cea mai aditivata , cumparata de pe la englezi , de pe siteuri de pe care pescarul de rand nu are acces sau bani sa si le permita . Sper ca in privinta pastei m-am facut destul de inteles , si nu mai insistati in privinta ei ca NU SE ACCEPTA .Nu se vor accepta nici variante alternative , de genul invelirii viermilor in nada , a dipuirii acestora , a folosirii acelor cupite de nadire care se folosesc la pasta . Cine nu se conformeaza va fii sanctionat ( depunctat , descalificat ) INDIFERENT CUM IL CHEAMA , si credeti-ma ca nu ma "intimideaza" nici un nume :lol: :lol: :lol: :lol: este momentul sa devenim CORECTI .
PELLETE
- premiza de la care am plecat cand nu am acceptat peletele a fost , in primul rand ca nu sant acceptate in regulamentele FIPS - CIPS , si al doilea considerent a fost ca sant un ingredient SCUMP in bugetul unui concurs . Stim toti ca o punga de pelete de calitate ajunge si pana la 30 de lei / kg , si in conditiile astea ar apasa foarte mult asupra costurilor concursului . Nu vrem sa fie dezavantajati concurentii care nu isi permit sa cumpere si sa foloseasca peletele de cea mai buna calitate , NU VREM CA SI CALITATEA PELETELOR SA FACA DIFERENTA , si sant convins ca daca se vor accepta acestea vor face diferenta ;) ;) ;) ;) cunosc Doripesco mult prea bine ca sa ma insel .
In privinta controlarii acestora nu cred ca vor fii probleme mari , in sensul in care daca vom hotarii ca nu sant acceptate nu vad de ce concurentii le vor avea la ei , chiar si in masina :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: decat doar cu intentia vadita de a trisa . Daca nu ai de gand sa le folosesti le lasi acasa sau in camera .
In privinta verificarii folosirii acestora , o simpla privire a arbitrilor , asupra nazii sau a mesei de langa concurent va fii deajuns ca sa-ti dai seama daca le foloseste sau nu . Inevitabil va cadea o peleta si pe jos , in stand , si atunci poti sa pleci acasa cu rusinea de rigoare . Daca vrei sa nadesti cu cupa cu pelete , nici nu trebuie sa te vad ci doar sa te "aud" din standul vecin ca sa-mi dau seama ca faci asta 8-) 8-) 8-) , asa ca nu va fii prea simplu . Contam insa pe constiinta concurentilor mai presus de orice .

Ia un LIKE si tu!
Si sa nu fie trisare ramai pe tusa, sa fii arbitru principal ca-i cel mai corect! ;)

De acord Adi , dar macar sa faci ceva cu C 23(cel de la scari) , macar o acatista ,o funda rosie, o terasa cu bere , ceva...

Sus

MesajScris: 28 Ian 2014, 19:24 
Neconectat

Fara pelete...

Sus

MesajScris: 28 Ian 2014, 20:41 
Neconectat

Taci draqului tu cheltuie banii pe Pampersi! :lol:

Sus

MesajScris: 29 Ian 2014, 08:25 
Neconectat

Daaaa pewla. La asa oferta ce a facut Tudose deja imi strang bani de viermi si de motorina, ca taratea o dai tu!

Sus

MesajScris: 29 Ian 2014, 08:33 
Neconectat

Foarte bine gandit regulamentul !
Deci - vin si eu.

Sus

MesajScris: 29 Ian 2014, 09:51 
Neconectat

De ce cred eu ca erai prezent oricum?

Sus

MesajScris: 29 Ian 2014, 10:09 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Daaaa pewla. La asa oferta ce a facut Tudose deja imi strang bani de viermi si de motorina, ca taratea o dai tu!

De care vrei?Aurie sau argintie? :lol:

Sus

MesajScris: 29 Ian 2014, 11:49 
Neconectat

De aia aurie. Inca am tricourile cu "Pescuiesc cu tarate Benzar, de xxx campion national!" :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Ian 2014, 13:43 
Neconectat

Alin Boldea
Florin Cojocariu
Cosmin Darii
Cosmin Barbu
Pina acum. Restul nu pot sa confirme momentan!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 348 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  Următorul

Ora este UTC [ DST ]