hoglet scrie:
buna seara!
openul e open, intr.adevar insa in cazul doripesco si in conditii de acceptare a pescuitului cu pasta si pelete chiar e pentru jupani si se poate face diferenta intr.un mod radical cu acestea. imi aduc aminte intr.un concurs la care am picat langa doctoru'. pai fratele meu, eu aveam la mine un kg, poate doua de umile pelete iar acesta avea o jumatate de galeata cu pelete de diferite marimi, de calitate, evident! dupa o jumatete de ora in care a dus cupa dupa cupa eu am devenit spectator!
sunt unii carora chiar li se rupe ca servesc crapii ruxandrei cu cele mai fine delicatese insa prietenul meu greere, spre exemplu, e sarac, nu.si permite!
parerea mea e ca si pe o balta precum e varsoltul poate fi distractie si stiinta sau pate medgidia sau de ce nu sarulesti! un pescar care se rutineaza dupa regulile fips cips distrandu.se in acelasi timp, pe ape dificile, va face fata cu succes intr.o finala sau la competitiile de afara...
ganduri bune!
Si daca nu e voie cu "pasta", iti vine Lupei cu 5 pachete de larve/mansa...ha ha ha...si din nou o sa te plangi!!!!!!