Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 13:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2014
MesajScris: 17 Feb 2014, 14:02 
Neconectat

TRUIA FLORIN BUN NEBUN :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 18 Feb 2014, 08:48 
Neconectat

GIGI scrie:
CUPA TRABUCCO 2014

9. Nada nu este limitata si se poate pescui si cu pasta .

.

O alegere total neinspirata(parerea mea).
Chiar si formularea nu este tocmai reala,ptr. ca cine da cu pasta de fapt nu pescuieste,ci da la japca,
deaceia nici nu este acceptat acest sistem in competitiile oficiale.
Probabil ca multi se vor gandi bine daca sa mai participe sau nu la aceasta Cupa,avand in vedere cel putin cateva aspecte.
Pe deoparte acest sistem nu le este de nici un folos in eventualitatea ca vor face competitie in continuare.
Pe de alta parte in mod sigur castigatorii vor fi dintre cei cativa,f.f. experimentati care pot fi numarati pe degetele unei maini.
Deasemenea costurile sunt si vor fi tot mai mari in continuare,ptr. un astfel de jepcarit.
Sunt convins ca sunt si altii care gandesc ca mine,deaceia probabil si lista de participare este atat de subtire.
Asadar, Gigi, mai gandestete !

Sus

MesajScris: 18 Feb 2014, 09:58 
Maty scrie:
GIGI scrie:
CUPA TRABUCCO 2014

9. Nada nu este limitata si se poate pescui si cu pasta .

.

O alegere total neinspirata(parerea mea).
Chiar si formularea nu este tocmai reala,ptr. ca cine da cu pasta de fapt nu pescuieste,ci da la japca,
deaceia nici nu este acceptat acest sistem in competitiile oficiale.
Probabil ca multi se vor gandi bine daca sa mai participe sau nu la aceasta Cupa,avand in vedere cel putin cateva aspecte.
Pe deoparte acest sistem nu le este de nici un folos in eventualitatea ca vor face competitie in continuare.
Pe de alta parte in mod sigur castigatorii vor fi dintre cei cativa,f.f. experimentati care pot fi numarati pe degetele unei maini.
Deasemenea costurile sunt si vor fi tot mai mari in continuare,ptr. un astfel de jepcarit.
Sunt convins ca sunt si altii care gandesc ca mine,deaceia probabil si lista de participare este atat de subtire.
Asadar, Gigi, mai gandestete !

Nea Mati , cu toata simpatia care ti-o port iti spun numai ca te inseli ...nu este japca si cand ai pescuit intre mine si Alin nu ai inteles nimic ,iar eu nu puteam sa-ti spun pt ca esti ,,vulpe batrana si periculoasa'' :lol: ...nici eu nu eram de acord la inceput dar sunt deschis provocarilor si sincer este o alta abordare a pescuitului la pluta .Nu vreau sa ma plafonez si iubesc noutatile mai ales ca nu le-am inventat noi .Lista este mica pt ca abia am afisat regulamentul iar cei care participa vin sa se distreze nu sa exceleze in competitii internationale.Pescuitul este scump dar spune-mi ce placere nu costa ?? Daca nu ne facem nici placerile acestea lumesti ,atunci pt ce mai traim ?? Antreneaza-te si nu te speria ca nu vii sa castigi neaparat ! :mrgreen: !!

Sus

MesajScris: 18 Feb 2014, 12:42 
Neconectat

Biltac Eugen - prezent

Sus

MesajScris: 18 Feb 2014, 13:07 
Neconectat

Maver prezent cu:

Boldea Alin
Cojocariu Florin
Eugen Biltac
Darii Cosmin
Csabi
Stefan Tautu

Sus

MesajScris: 18 Feb 2014, 14:30 
1.LUPEI DANIEL IOAN (NELUTU)
2.NECREALA MARCEL
3.BODOCAN TUDOR
4.SATMARI STEFAN
5.SUCIU ADRIAN
6.TUDOSE ALIN
7.GHIOGHIU ANDREI
8.BILAN DORU
9.ALIN BOLDEA
10.COJOCARU FLORIN
11.EUGEN BALTAC
12.IMREH CSABA
13.DARI COSMIN
14.TAUTU STEFAN
15.IVO IVANOV
16.TRUIA FLORIN MAKUMBA
17.OTEL C-TIN
18.ROMAN LEONARD
19.DOBROMIR DOBREV
20.PLAMEN DANAILOV
21.BENZAR SZOLT
22.ANDREI BUCUR
23.BALAN VASILE
24.NIKOLAY GEORGIEV

Sus

MesajScris: 18 Feb 2014, 16:47 
Neconectat

D-le Gigi, dupa umila mea parere nea Maty are dreptate. Ca argument iti relatez o intamplare:
-anul trecut, la Cupa Trabucco 2013, dupa mansa de pregatire am ramas cu Florin Palcau sa testam o nada, si anume 0,5l vodca nu mai stiu de care. Langa noi un alt concursar, Tudor Bodocan, vroia sa testeze imposibilul, adica sa prinda un crap pe Doripesco foarte aproape de mal, pescuind doar cu chitul (max. 3,5m de mal)
-in aproximativ 40 de minute, cat ne-am luptat noi cu adversarul din sticla, Tudor nu a prins nici un peste, desi nadea constant. Puteam sa jur ca nu va prinde vreun crap asa aproape de mal, dar el mi-a zis ca daca ar fi avut pasta sigur ar fi prins.
Eu aveam o punga de pasta si I-am oferit-o sa si-o prepare curios sa vad diferenta.
In urmatoarele 40 de minute aprins 6 crapi mari (unul de vreo 5-6kg).
Aceasta este diferenta intre pescuitul cu sau fara pasta.
Dupa parerea mea, cei care stiu reteta castigatoare de pasta si au posibilitatea de a se antrena pe Doripesco pleaca in acest concurs din linia I, restul carne de tun.

Sus

MesajScris: 18 Feb 2014, 20:25 
bilan doru scrie:
D-le Gigi, dupa umila mea parere nea Maty are dreptate. Ca argument iti relatez o intamplare:
-anul trecut, la Cupa Trabucco 2013, dupa mansa de pregatire am ramas cu Florin Palcau sa testam o nada, si anume 0,5l vodca nu mai stiu de care. Langa noi un alt concursar, Tudor Bodocan, vroia sa testeze imposibilul, adica sa prinda un crap pe Doripesco foarte aproape de mal, pescuind doar cu chitul (max. 3,5m de mal)
-in aproximativ 40 de minute, cat ne-am luptat noi cu adversarul din sticla, Tudor nu a prins nici un peste, desi nadea constant. Puteam sa jur ca nu va prinde vreun crap asa aproape de mal, dar el mi-a zis ca daca ar fi avut pasta sigur ar fi prins.
Eu aveam o punga de pasta si I-am oferit-o sa si-o prepare curios sa vad diferenta.
In urmatoarele 40 de minute aprins 6 crapi mari (unul de vreo 5-6kg).
Aceasta este diferenta intre pescuitul cu sau fara pasta.
Dupa parerea mea, cei care stiu reteta castigatoare de pasta si au posibilitatea de a se antrena pe Doripesco pleaca in acest concurs din linia I, restul carne de tun.

Oare tu nu ai fost carne de tun prima oara ?? Asta este cursul firesc al lucrurilor !
Oare eu nu am fost carne de tun la pasta ? Important este sa nu ne dam batuti !

Sus

MesajScris: 18 Feb 2014, 20:37 
Neconectat
Moderator global

Eu asta cu JAPCA, nu o inteleg :oops: Poate ...explicati care ar fi logica.....

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 03:16 
Neconectat

bilan doru scrie:
.

Cu ce si cat a nadit? Eu nu cred ca poti prinde intr-o cada fara peste ;) !

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]