Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 13:54

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2014
MesajScris: 19 Feb 2014, 05:54 
Neconectat

Cataline, folosea aceeasi nada ramasa din mansa de pregatire si era pe acelasi stand (chiar si aceeasi montura, nu una specifica pescuitului la pasta)
Gigi, si eu am fost carne de tun. M-am inscris la concursuri nu pentru a castiga ci pentru a invata, pentru a-mi depasi limitele. Unde exista o lectie deschisa predata mai bine decat la un concurs. Batand la taste nu ai cum sa deprinzi pescuitul la pasta, de altfel un pescuit f.f.simplu si f.f.spectaculos.
Eu doar am vrut sa te enervez, poate desecretizezi niste retete, monturi, tehnici de nadire pentru cei vor sa invete.

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 07:47 
Neconectat

bilan doru scrie:
... restul carne de tun.

Ce e bun cu carnea de tun e ca este prajita!.... :? :?

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 07:51 
Neconectat

Si mai zic ca daca vine Irish...chiar in conditia de mort de beat...tot urca pe podium!...cu singura conditie sa nu-si uite ruba acasa!!
Sincer, daca e vorba de pasta, eu i-as da prima sansa lui Tica inaintea lui Micutu si Necreala.... E profesor Irlandezu la pasta! ;)

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 07:53 
Neconectat
Moderator global

Eu il astept ;)

Ps rubeziana lui e la mine :D :D :D

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 08:30 
Neconectat

Doru, cred ca stiu despre "patanie" . In antrenament nu a nadin asa aproape de mal , a fost si balamuc, pestele nu l-a asteptat sa dea in 3.5 m .... Eu asta am vrut sa subliniez.... Poate ca faci ravagii la pasta , dar mai trebuie sa ii si aduci pe vad ;) !

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 08:51 
Neconectat

Oare nu e la fel si la concursurile fara pasta pe orice pista din tara si din afara???

Intotdeauna vor fi cei care stiu exact ce trebuie sa faca si ceilalti care vin sa isi incerce norocul.... :lol:

Eu ii inteleg si pe cei "antipasta".... pentru multi nu este punctul lor forte si atunci prefera sa se dea raniti... Totusi nu inteleg de unde atata reticenta pentru orice tehnica noua de pescuit ... sa nu uitam ca este vorba de unul dintre cele mai spectaculoase OPENURI de la noi tinut special an de an pe aceeasi locatie din singurul motiv evident ..... SPECTACOLUL!!!!!!!!!!

Sunt convins ca anul asta va fi SPeCtACOL !!! :D

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 08:57 
Nea Mati , a avut peste in prostie dar rata intepaturile ....nu puteam sa-i spun nimic !! E mucios pericoloso !! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 08:57 
Neconectat

Si eu sunt convins!... Nu numai ca va fi spectacol...va fi cel mai mare spectacol de pana acum!
Si inca cred ca vor veni mai multi daca e cu pasta decat daca era fara!
Iubesc pasta asta!!!!...

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 09:06 
truia scrie:
Si eu sunt convins!... Nu numai ca va fi spectacol...va fi cel mai mare spectacol de pana acum!
Si inca cred ca vor veni mai multi daca e cu pasta decat daca era fara!
Iubesc pasta asta!!!!...

Pe mine la inceput m-a enervat ...prindea Alin in dreapta de rupea ,Adi in stanga de ma dispera ,Lupei ceva mai incolo de imi venea sa rup rubeziana si Micutu era cireasa de pe tort ...eu nimic ...Se mai si intrebau ,,GIGI NU A PRINS NIMIC ?'' ..asta la un antrenament ! Dar dupa m-am inrait si mi-am zis : trebuie sa incerc si eu ,iar dupa ce am incercat cu putin ajutor Marcelesc ,Lupesc,Alinesc,Adrianesc si binenteles Andreiesc , am inceput sa devin dependent de ,,prafuri'' .... :D :D Asta este !

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 11:33 
Neconectat

Hai baieti ca v-am enervat.
Daca e spectacol, spectacol sa fie.
Carne de tun am fost la Cupa Maver 2012, cand nici nu stiam cum arata o montura de pasta. Ce sa mai zic de pasta in sine.
Acum am inteles. Daca Tica e cel mai bun la pasta, si Tica locuieste in Irlanda, si-i place si Jack-ul, atunci pasta este de la Dinamyte Baits aditivata cu Jack , nu?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]