Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 13:55

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2014
MesajScris: 19 Feb 2014, 12:02 
Neconectat

Am vazut si eu pe Tica la inceputuri si era tare!Cred ca a prins un crap in 5 ore! :lol: :lol: A baut aditivul si pasta era goala!

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 12:24 
Neconectat

http://www.youtube.com/watch?v=GIGv4GfExQs

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 20:58 
Tudore nu ai ce face ?? dupa filmul asta toti or sa stie secretul la pasta !!

Sus

MesajScris: 19 Feb 2014, 21:04 
Neconectat

adevarul e ca acum 5-6 ani Tica zicea de pasta si pelete si noi nu ca badman.
acum se schimba parerile(cu intarzaiere ,tipic romanesc) 8-)

Sus

MesajScris: 20 Feb 2014, 08:16 
[quote="Tudor Bodocan"]adevarul e ca acum 5-6 ani Tica zicea de pasta si pelete si noi nu ca badman.
acum se schimba parerile(curzaic romanesc) 8-)

Nu suntem deschisi noutatilor !! De aceea unii raman la bicicleta si alti la motocicleta :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Feb 2014, 17:10 
Nu am afisat inca materialele promotionale deoarece doresc sa primesc intai marfa comandata si abia apoi o sa afisez tot !!Vreau sa fiu sigur pe ce promit !!

Sus

MesajScris: 20 Feb 2014, 18:24 
Neconectat

Am zis japca ptr. ca se folosesc fire de 0,28- 0,30 si carlige de pana la 2 /0.
Si zic ca am invatat totusi cate ceva la Cupa Maver de anul trecut,(la care numi pare rau ca am participat).
Dupa prima mansa mia aratat Cosmin D.cum trebuie sa fie facuta linia de pescuit( o varianta).
Seara am vazut la M. Necreala niste linii (varianta lui),iar Otel C.mia aratat linia cu care pecuise,linie facuta la indicatiile lui Micutu(o alta varianta).
Mam luminat si mai bine cand dimineata in fata hotelului,am vazut nada pregatita de Tibi Rancu,si am inteles inca o data ca nu este suficient sa vrei,ci trebuie sa si poti,dar..... ca sa poti trebuie sa ai cu ce !
Din pacate nu am avut cu ce,ptr. ca cei de la Maver nu aveau ce trebuia, si a trebuit sa ma mutumesc cu o punga de pelete primita de la Pelicanu si ceva pasta de carlig de la Marcel.
In mansa a 2 a lam admirat pe A.Tudose,dar si pe Gigi care mau bagat la mijloc si miau tras efectiv o papara de nam uitato nici acum :roll:
Si sa nu crezi Gigi ca nu am vazut cum tia aratat Micutu inainte de a incepe mansa cum se face pasta de calig,si cum trebuie sa lucreze ea in apa.
Gigi am mai invatat ceva si din filmuletul pus de Tudor.
Dupa 4 minute timp in care pustiul a prins 2 pestisori deja consumase 80% din pasta de carlig cu care incepuse pescuitul.
Dupa 6 minute cutia era goala !
Deci cam cata trebuie ptr. o mansa de 5 ore, plus pelete,plus nada (facuta tot din pelete),etc,etc ?
Nu e chiar simplu,nu ? Si mai trebuie si antrenamente.
Asadar,ptr. moment zic... pas, desi miar place :)

Sus

MesajScris: 20 Feb 2014, 19:21 
Sa traiesti nea Maty !! Ce ai vazut in filmul acela era un elev de-al lui Tica ....daca era Tica sigur ii ajungea pasta .100% iti ajunge o punga pt pescuit , poate si mai putin.Liniile facute de mine nu erau mai mari de 0,22 si 0,25 100% .Imi pare rau ca nu vi ,dar sigur ai avea timp sa te antrenezi chiar si in Bucuresti asa ca sa-ti faci o strategie sigura si de efect !Pot sa-ti garantez ca dupa ce o sa vezi ce simplu este ,iar de asta sunt sigur pt ca esti uns cam cu toate , o sa prinzi mare drag de acest tip de pescuit .Te salut si te asigur ca este mai ieftin decat un concurs de CARP FISHING !! Micutu a venit pt altceva la mine si i-am aratat momeala de carlig ..el a spus ca este bine ,dar Marcelino a spus ca nu este bine !! No ce mai zici ?? dar eu ce era sa mai cred cu ,cateva minute inainte de start..asa ca am zis: ,,ceo fi o fi " ....dar din ce a zis Andrei si ce a zis Marcel ,eu am tras concluzia mea care m-a adus cu un pas mai aproape de cea ce inseamna pescuit la pasta ! Si tot sunt departe ...dar nu ma las ...o consider o provocare si vreau s-o rezolv !! :D :D

Ultima oară modificat de GIGI pe 20 Feb 2014, 19:29, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 20 Feb 2014, 19:24 
Neconectat
Moderator global

[quote="Maty"]Am zis japca ptr. ca se folosesc fire de 0,28- 0,30 si carlige de pana la 2 /0./quote]

Nea Maty, aici te inseli amarnic, clar e o exagerare din partea cuiva. Un 0,22 si un carlig de 4 sau 6 e arhisuficient. ;)

Sus

MesajScris: 20 Feb 2014, 19:30 
Andrei Ghioghiu scrie:
Maty scrie:
Am zis japca ptr. ca se folosesc fire de 0,28- 0,30 si carlige de pana la 2 /0./quote]

Nea Maty, aici te inseli amarnic, clar e o exagerare din partea cuiva. Un 0,22 si un carlig de 4 sau 6 e arhisuficient. ;)

ASA ESTE !!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]