Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 23:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 198 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finale 2014
MesajScris: 21 Feb 2014, 20:28 
Neconectat

Boti_Koszorus scrie:
Felicitari pentru cei care ati ,,reinventat'' mansele tematice! o mare realizare!

Noi santem prea destepti si prea smecheri sa dam dupa ,, ciurliburli'', nu santem ca si ,,retardatii'' de polonezi care au iesit campioni mondiali pescuind la oblete...

In campionatul nostru mansele tematice vor avantaja sau dezavantaja unii pescar, dar in mod general campionatul romanesc o sa fie dazavantajata fata da tariile care isi fac selectia dupa regurile internationale :!: :!:

La un campionat mondial conteaza numai cantitatea pe care poti sa prinzi intr-o mansa, nu conteaza nici marimea, nici specia, nici stilul. De multe ori trebuie sa pescuiesti dupa pesti marunti sau trebuie sa alternezi pescuitul de oblete cu pescuitul de peste mare. Cand ne intalnim cu astfel de situatii noi santem pierduti...

Mansele tematice au un singur efect: restrang posibilitatiile da a aborda o mansa, si ne ,, ajuta'' sa gandim si mai putin... :shock:

Like... ;)
cred totusi ca e si vina noastra ,ca in loc sa vorbim unde trebuie, ne plingem de mila pe net :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sus

MesajScris: 21 Feb 2014, 20:36 
Neconectat

Pe tine Tudore partea cu gandire nu te afecteaza! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Feb 2014, 20:48 
Neconectat

zsolt scrie:
Pe tine Tudore partea cu gandire nu te afecteaza! :lol: :lol:

sunt f afectat ca nu prea stiu sa dau cu rbs si m as axa pe oblete :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Feb 2014, 20:53 
Neconectat

Tu trebuie sa faci invers cum gandesti si castigi! :lol:

Sus

MesajScris: 21 Feb 2014, 21:01 
Neconectat

Scuze campionule eu am propus sa revine la manse tematice!Consider dupa finala de anu
trecut cand concurentii trebuia sa * gandeasca*cum sa prinda peste mare alternat sau nealternat au ales varianta fara risc,sa dea la oblete!(asta e si undeva normal,dar problema e ca nici la antrenamente n-au incercat!)In afara de Cehia unde au castigat polonezii cu obletii in ultima vreme nu s-a facut mare scofala cu oblete,nu ma intelege gresit dar concurentii care sunt finalisti A si B,trebuie sa stie sa dea la oblete!
In alta ordine de idei eu am propus si toti au acceptat care au fost acolo,aia putzini ca multe lume bate la tastatura dar la sedinta nu se prezinta! :o :o :o
Mea culpa![/quote]

Anul trecut nici pescuitul la oblete nu era unul fara risc, erau foarte multi, care au dat 3 manse la oblete si n-au intrat in A.
Obletele e un peste ca si celelalte, iar pescuitul de oblete nu inseamna numai viteza...

Mie asa mi se pare normal, ca echipa care reprezinta tara la mondiale sau europene sa fie selectata dupa regurile care se aplica si la concursurile internationale.

Anul viitor sper sa se discute si problema asta la marea adunare generala :) ;)

Sus

MesajScris: 21 Feb 2014, 21:13 
Neconectat

Criteriu de selectare in orice tara -i alta,Anglia rubi 16m,Ungheria 4 manse etc,si noi putem sa facem pe a noastra,trebuie sa va prezentati la sedinta!Din partea mea finala se tinea pe apa curgatoare(Timis)!Si e si un criteriu de selectie ca din cate stiu din 39 minim 30 nu stie sa pescuiasca cu pluta plata!Vorbim de finalisti,ti se pare ok?????? :shock: :shock: :shock: Mai ales ca anu asta mondialele se tin in apa curgatoare!

Sus

MesajScris: 21 Feb 2014, 21:38 
Neconectat

si canalul de la calarasi curge

Sus

MesajScris: 21 Feb 2014, 21:40 
Neconectat

sunt curios cati concurenti sunt multumiti de locatiile de anul acesta
chiar nu este o pista in centrul tarii???

Sus

MesajScris: 21 Feb 2014, 21:56 
Neconectat

Tinand cont ca marea majoritate a concurentilor au sustinut AGVPS-ul si nu au trecut in tabara lui Fane, cred ca e momentul ca si AGVPS-ul sa recompenseze fidelitatea si sa dea dispozitii filialelor judetene pentru a face deconturile divizionarilor la finalele A si B. Sunt sigur ca daca nici acum in al 12-lea ceas nu se desteapta si ne lasa din nou cu ochii in soare ca sa cheltuim proprii bani sa mergem in campionatul organizatiei la care cotizam, multi concurenti se vor gandi la trecerea in tabara cealalta.

Eu unul m-am sustinut singur din 2007 la toate finalele individuale dar acum cu noul membru al familiei nu mai pot si nici nu mai vreau sa rup banii din familie. Nu cred ca e o problema pentru orice filiala judeteana sa sustina 1-2 concurenti cu transportul si 2-3 zile de cazare.
Eu unul daca nu rezolv nimic pe aceasta cale, o sa imi anunt iesirea din AGVPS. Sunt destule open-uri la care pot strica banii mei. Macar am sanse sa si castig ceva...

Sus

MesajScris: 22 Feb 2014, 02:37 
Neconectat

Zsolt,

Nu stiu daca am dreptate, dar cred ca cea mai buna echipa nationala e bine sa fie facuta din castigatorii concursului de la balta Ben si de la Doripesco ca doar campionatele mondiale se tin pe balti!!!

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 198 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]