Scuze campionule eu am propus sa revine la manse tematice!Consider dupa finala de anu
trecut cand concurentii trebuia sa * gandeasca*cum sa prinda peste mare alternat sau nealternat au ales varianta fara risc,sa dea la oblete!(asta e si undeva normal,dar problema e ca nici la antrenamente n-au incercat!)In afara de Cehia unde au castigat polonezii cu obletii in ultima vreme nu s-a facut mare scofala cu oblete,nu ma intelege gresit dar concurentii care sunt finalisti A si B,trebuie sa stie sa dea la oblete!
In alta ordine de idei eu am propus si toti au acceptat care au fost acolo,aia putzini ca multe lume bate la tastatura dar la sedinta nu se prezinta!
Mea culpa![/quote]
Anul trecut nici pescuitul la oblete nu era unul fara risc, erau foarte multi, care au dat 3 manse la oblete si n-au intrat in A.
Obletele e un peste ca si celelalte, iar pescuitul de oblete nu inseamna numai viteza...
Mie asa mi se pare normal, ca echipa care reprezinta tara la mondiale sau europene sa fie selectata dupa regurile care se aplica si la concursurile internationale.
Anul viitor sper sa se discute si problema asta la marea adunare generala