Vijelie, ai ruginit de atata stat pe dreapta. De cand nu mai ești in sistem nu mai ții legatura cu el din câte văd. Poate să îi dea MTs-ul lui Fane câte autorizații vrea. Fips-ul este o organizație de drept privat, adică un fel de AGVPS mai occidental (tu ar fi tebuit să vezi asta in nenumăratele tale plecări la mondiale) și nu este obligat să respecte legile vre-unei țări. La fel ca Cips-ul mai sunt in lumea asta nu știu câte organizații de pescuit, toate respectându-și doar propriul statut. Îi doare pe ei direct in anus de ce autorizații dă un minister obscur dintr-o țară tristă, unei federații la fel de triste. Pe ei îi interesează doar cașul pe care îl incasează si pentru care oferă o titulatură de afiliat. Eh, Fane nu plătește niciunde o astfel de taxă deci nu este in nici un fel afiliat. Cu toate autorizațiile lui, Szalai i-a servit-o direct: nefiind afiliat nu are drept de particiare și neprimind nici o hârtie de clarificare in partea tristului MTS lucrurile rămân ca și până acum, adică agvps-ul trimite loturile proprii. Poate că anul viitor o să fie altfel dar părerea mea e că dacă fane ar fi fost beton la capitolul ăsta nu ar mai fi mers nimeni la mondiale încă de acum. Și uite că noi am mers la cluburi, echipa făcută de Benzar a mers la mondiale, spinning-ul in Irlanda și crăparii in Portugalia. Ce face fane cu hârtia? Avioane!!!
PS- ca să iți răspund in același mod acid și ironic precizez că sunt conștient că te roade faptul că Energo te-a cam tras pe linie moartă și acu îi cânți in strune micului păcălici! No ce să faci, unii copaci se îndoaie cum bate vântul, alții rămân drepți!!
Andrelele sunt pentru tine fiindcă eu încă activez, tu ești in pensie!!