Salutare!
E o chestie suspecta aici: prima oara am vb la telefon cu Bran Gheorghe, mi-a zis ca e ok mulineta, am negociat putin si mi-a trimis un mesaj cu un nr de cont, care s-a dovedit a nu fi al lui, ci al lui Ionut Ghe Ilisei, asa a zis d-na de la banca...Am vb iar cu nenea Gigi, mitraliera20, si mi-a zis ca e o problema cu, contul lui, de asta mi-a trimis alt cont, al unui ''prieten'', Oprea Gabriel, cont in care am facut plata.
De obicei asa se procedeaza pe -aici, mai rar care trimit sa vezi produsul si apoi achiti...Ok, suveica a functionat...Nenea asta, gigi mitraliera20, este din Buhusi, Bc, Str. N. Balcescu, Nr.3, bl.8, Sc.A, Ap.12, cel putin asa scrie pe pachet!
Desfac pachetul si sa-mi cada fata, o cioarsa de mulineta cu , care cred ca a batut nucii si a spart nucile cu ea
Nici mulinetele mele vechi nu arata asa...
Incerc sa vb cu el, nu raspunde la telefon, dau pm, dau mesaje, nimic...Intr-un tarziu, catadicseste sa raspunda, ceva in stilul: '' prietenas nu e vina mea e vina ta tu nu ai cerut poze si mulineta nu era a mea era a unui prieten cu el ai vb la tel /// NUMAR TELEFON, a cui o fi, 0740125712
Ok, acuma restul de probleme le rezolva cei de la politie, care , cine, ce si cum, iar eu ma prind sa le-o trimit (mulineta) inapoi asa cum era...Oricum, o sa dureze...dar asta e , mi-au zis cei de la economica, fraude si inselaciuni... ceva de genul... eu le-am trimis toate datele, urmeaza sa caute, etc, etc...
Cam asta e... Deci daca incearca sa va vanda ceva acest tip sau cine o fi, userul mitraliera20, e un mare si fin tzepar...a studiat el piata, problema este ca, cu mine i-a mers...
Multumesc de mesaj, si de sustinere!
Inseamna ca nu m-am inselat, mai sant si oameni de treaba pe-aici...
Respect!