bogdansalk scrie:
alin din cate stiu eu esti din alba...ce a facut ajvps-ul sau scobarul in lunile decembrie si ianuarie ?(doar cu politia m-am intalnit,eu,)...legat de braconatul la podul peste mures la partos?...crede-ma ca ma durea faptul asta si si pe grupul meu de prieteni ,mai ales ca vine primavara si ne scoatem feederele si o sa dam in plasa formata de fire de 40-50.
am la ambele deoarece vreau sa pescuiesc si pe sebes si si pe mures,... legat de avrig in cazul in care am timp cand trec pe acolo ,ma bag 30-45 min ,dar stii cum este se pot intampla multe in acest timp,eu la asta ma refer,pt 1 ora max 3(nu s-a intamplat dar cine stie) sa ma duc sa platesc taxa si la sibiu?
Din pacate , politia a venit cu AJVPS-ul , ca n-au cota de carburant... singuri au fost de vreo 2 or , dar n-au stiut ce sa controleze. Ca sa-ti raspund , vom rezolva problema strict romanester. Se lucreaza la o documentatie prin care solicitam ca zonele din amonte-aval poduri Mures ( toate podurile) sa fie declarate zone de protectie/refugiu sau cum se vor numi , in care pescuitul va fi interzis. Nu se poate face fata braconajului , acesta este adevarul , asa ca alegem varianta dura , o taiem la toata lumea.
Si nu vor avea acces sa pescuiasca nici unii , nici cei corecti(cred ca le facem un bine) si nici braconierii( nu vor mai avea pe ce sa-si cumpere bautura...). Asta ca sa-ti raspund.
Hamstere , de cand puii mei esti asa revolutionar? Cum vrei sa se asigure paza , populari , bla-bla pe de o parte , cand ti se pare normal sa nu dai nenorocitii aia de bani , cat un pachet de tigari. Mancate-ar motanu' meu , sa te manance.