logitax scrie:
Pentru cei care au fost prea pesimisti ! Pentru cei care nu au crezut in proiectul Sacel 4
Si mai ales pentru cei care au ramas alaturi de noi si nu au incetat sa creada in proiectul SACEL 4 !
Ieri, orele 14,30 au intrat utilajele in actiune. S-a inaintat pe o lungime de 80 de m de mal & dig. Adincime corespunzatoare la 0 la 10-12 m, dig/drum cu latime de 10-14 m la coronament.
Cine vine sa vada ? Invit in mod special ped care care spuneau:
cu speranta ca se vor termina lucrarile neincepute inca la Sacel... Exista varianta de a schimba locatia , functie de evolutia lucrurilor...
S-a dovedit ca "nerabdarea" celor citati, a fost complet nefondata si cam pripita! Si rog pe toti cei care fac afirmatii "publice" legate de activitatea angajata pe banii altuia, sa fie cel putin politicosi si sa treaca pe la noi. Sa facem o poza impreuna, acolo pe front, unde se lucreaza, acolo unde vom pescui in martie 2010, asa cum am promis ! Si daca nu ne place o balta in lucru, atunci, aveti putina rabdare si va invit peste 2 saptamini, sa fiti de fata la popularea cu pestele promis !
Va astept, pe toti, inscrisi si neinscrisi la cupe,
Michel D., adm.balti.
cred ca era suficient sa spune-ti ca ati inceput lucrarile,ironiile nu-si au locul din partea dumneavoastra,deocamdata avem nevoie unii de altii,ati vb in citatul de mai sus cu prea multa ura.....noi am promis concursuri la dumneavoastra.....iar dumneavoastra ati promis balta ....si dati-mi voie sa-i dau dreptate lui dobitocul de tudose care era nemultumit din cauza lucrarilor neincepute.....crede-ti ca de bucurie a vb asa cu dumneavoastra?
sau mai de graba ca dorea cu adevarat sa faca ceva?luati partea buna din toata cacialmaua asta va rog....
respect Adi Petrisor.