glukas scrie:
Andrei, am stiu de la deschiderea topicului unde vrei sa ajungi...
Nu ma intereseaza functia, daca nu s-a inteles asta pana acum. Am propus niste idei de CN, Lot National etc. si doar din comisie puteam sa le implementez. De fapt nu am nici un fel de decizie sau numire ca v-as da o demisie in alb sau la termen sa terminati cu chestiile astea.
Eu in primul rand sunt competitor, insa deja am vazut destule lucruri in neregula, lucruri pe care nu vreau sa le combat decat printr-o structura noua.
Nu VREAU, nu CAUT, nu URMARESC ca Romania sa nu aiba Loturi Nationale. Din contra, sunt partizanul unei intelegeri intre cele doua organizatii de care sa beneficieze TOTI pescarii de competitie.
Nu DORESC si nu VREAU ca voi sau altii sa se retraga.
Nu vedem padurea din cauza copacilor... bataia este pe Echipa Nationala pentru unii... De ce???
De ce nu puteti avea selectii corecte? De ce nu puteti avea un Lot National adevarat? De ce aveti un selectioner etern si concurent, indiferent de performanta? De ce nu puteti avea manageri si antrenori angajati cu criterii de performanta? De ce nu puteti avea Contracte de Sponsorisare transparente? De ce nu punem o taxa de competitii pentru echipa Romaniei? De ce nu se ocupa NIMENI pe baza de contract de aducere fonduri la Nationala???
De ce?... multi de ce si in campionate... foarte multi. Insa pentru unii sistemul actual e perfect.
In incheiere, incerc sa nu vad in continuare jignirile. Din punctul meu de vedere, fie sa castige AGVPS-ul. Dar oare o sa invete cineva ceva din lucrurile astea? Veti reforma sau corecta neregulile??? A venit careva din voi cu un plan, de corectare a deficientelor??? Sau totul e perfect. Romania e in coada clasamentelor CIPS la stationar, sunt in fata noastra tari care nu au participari, concurentii sunt in scadere, la copii e tragedie, insa sistemul e perfect.
Mda.
Si dupa toate intrebarile tale si nemultumirile tale......ai ajuns la concluzia ca federatia lui popescu e solutia
Intreaba-l a platit toate premiile pana la locul 10 la Cupa Baracuda? sau doar 1-3? Asta e solutia? Si fii convins ca jumatate din concurenti se vor lasa
Atunci va fi progres?
Vrei sa-ti mai spun din nerealizarile lui Popescu? De ce nu-l intrebi pe Ben, pe Uszkay Pityu?
Iti doresc din toata inima
insucces, deoarece prin actiunile tale e posibil sa-mi distrugi mie hobby-ul
Si totusi ce se intampla daca federatia castiga in instanta si agvpsul cipsul? stau toti pe bara cativa ani. tie iti convine asta? Ai luat atitudine fata de popescu? Anunta cand face-ti ceva constructiv si nu doar distructiv
Rusine