Acum 10 minute, am primit un telefon de la un amic pescar, sa mergem maine la un pescuit in zona Sibiu! As vrea sa-l intreb pe domnul Alex( alem), cum as putea eu sa ma duc la ora asta sa-mi platesc taxa la banca?
Sau la Sibiu se poate merge doar cu "programare" cu cateva zile inainte, ca sa ai timp sa ajungi la banca? Din experienta, cele mai frumoase partide de pescuit, au fost cele neprogramate, exact ca aceasta de maine! Asa ca va astept cu drag la controale, pentru ca ADEVARATUL DUSMAN( vezi hatarul, parasutistul, plasarul) nu doarme, dar veniti va rog ca toti ceilalti ( Covasna, Fagaras, Buzau-ca sa-i exemplific doar pe cei din zonele unde merg la pescuit) cu chitantierul, si va platesc cu cea mai mare placere! Cat despre amenda, m-am interesat si eu si ...sa fim seriosi!
Si pentru pensionari, ce solutii aveti? sau vreti sa cred, ca aveti pretentia sa intre pe net, sa va caute site-ul, contul...etc, si sa mearga si ei la banca? Mai ganditi-va si la ei!
Daca tot stii ca mergi in Sibiu la peste, an de an , fa un amarat de permis anual ca nu e mult si nu va mai plangeti atat, ca ny aveti cum plati....la o balta cu taxa platesti 30-50 lei pe zi si aici nu poti plati 80-100 lei pe an?
Daca nu va convin regulamentele administratorului pescuiti altundeva. Simplu.
Vrei sa cheltuie o asociatie bani pe combustibil sa taie o taxa de 10lei? Poate ar trebui sa va ganditi la problema in ansamblu si nu doar la voi,personal.