@popescu:
"
Atragerea oamenilor la noua federatie este in sine cea mai usoara chestiune. AGVPSR le tot trage pe la nas cluburilor chestia cu afilierea la CIPS. Cand federatia sportiva va exista, AGVPSR va deveni o amintire urata. Asta nu pricep cei care acum reprezinta miscarea din pescuitul sportiv. Iti garantez ca numarul pescarilor talentati este mult mai mare decat isi inchipuie unii care cred ca ei au pus coada la pruna. Scopul nostru este de a-i sprijini si promova, intrucat, dupa parerea mea, actuala forma elitista a pescarilor sportivi este in fapt o secta care va disparea si nu se va mai sti de ea. Parerea mea personala este ca acesti domni au transformat pescuitul sportiv intr-o afacere din care se infrupta cu succes unii, in defavoarea altora si implicit in defavoarea pescuitului ca sport. Aici vrem noi sa facem corectiile necesare si sa asezam pescuitul sportiv acolo unde ii este locul. Iti garantez ca vom reusi."
@popescu:
"
Crema pescarilor sportivi este in fapt o biata spuma care deja incepe sa se disipeze. Nu vezi ca nici intre ei nu se inteleg? De aceea am facut clar distinctia intre cluburi si pescarii sportivi. Amestecul intre pescarul sportiv si membru fondator este o prostie. Baietii astia vor fi sportivi, nu membrii fondatori. Sa manuiasca fiecare ce stie; unul batul altul condeiul. Corect?"
@popescu:
"Legile de care amintesti le visez si noaptea. Te asigur ca totul va fi legal si fara cusur.
Singura chestie pe care nu o pricep cluburile actuale si care sunt conduse de pescari, nu de conducatori adevarati (vezi expresia : din om faci pescar, din pescar om, mai greu ) este ca important ar fi sa fi prezent cand se construieste, nu cand e gata (vezi cazul penalului amintit de tine). Atunci fondatorii (in speta AG)
o sa stabileasca (si eu o sa propun asta) ca la inscriere, la cerere, sa se perceapa o taxa de inscriere de o sa le piara cheful de pescuit. E ceva nelegal aici? Chestie de optiune. Nu uita ca federatiile sportive sunt persoane juridice de drept privat.
PS
Daca eu pun 2 miliarde lei vechi (sau cum spun unii 200.000) pentru a infiinta federatia, cat ar trebui sa carteze solicitantii ulteriori? Chestia aia cu unii cu malaiul altii cu ......, nu tine pe strada asta. Sper ca cei interesati de afiliere sa ia aminte."
@popescu:
" pentru mine nefiind un efort, avand in vedere ca numai anul trecut am finantat populari de 9000 lei doar in judetul Alba. "