Salut Doru.... eu am Korum...si alelalte sunt cam acelasi lucru...
Astea sunt bune de dormit in ele si asteptat un crap la 2 ore...
Stai lejer, rezemat si pe moale....
Dar stai scufundat ca gaina in cuibar.... pana sa te ridici trece un secol!
La un concurs de viteza nicunul din scaunele astea nu sunt bune...sunt de pensionari care se duc sa-si faca siesta pe malul baltii la manerul feeder-ului!!
Cel mai bun pentru orice situatie este tot un scaun modular normal... altfel stai, altfel intepi, altfel vezi muscatura.... nu mai vorbim de viteza de incarcare, de lansare si alte detalii....
Asa ca hotaraste-te ce vrei sa faci cu el!!...daca te duci la iarba verde ia unul dintr-astea...daca vrei sa te duci la concurs du-te cu Rive-le tau ca nimic nu e mai bun...trebuie doar sa-ti iei un brat de feeder ( iti recomand unul cat mai lung si cu prindere in 3 puncte!... ).... in rest cred ca ai tpoate accesoriile deja!
Cat despre alea de sus: am vazut Rivele dar nu am pus mana pe el.... Preston-ul si Korum-ul sunt aproape la fel : pe la 6-7 kile si se strang in 1m X 0.6m X 0.15m
Daca vrei Korum-ul ti-l vand eu pe al meu ca si asa n-am ce face cu el..... il folosesc doar cand ma duc la pescuit cu tata ca sa traga babacul un pui de somn la umbra (ii pun si umbrela!!
) dupa gustarea de pranz!!!....