catalin232 scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
A castigat mastersul si tu spui dus cu apa rece.
Sa stii ca englezii au spus tuturor nada, strategia.....problema e chestia aia ce tine de rubeziana.
Intreaba-l pe Marcel Necreala daca stie Ringer pescui?
Ps hahahaha.......cel mai bun pescar din Romania e la ani distanta de Ringer.
Ps2. Dupa prima zi de antrenament a prins 17kg.
Ps3 Fii convins ca Walter Tamas le-a spus cum trebuie pescuit.
Eu prefer sa ma informez putin inainte de a arunca ceva in public... asa ca ... iti recomand sa citesti asta :
http://www.polefishingmagazine.com/late ... in-hungarySi daca nu ai timp uite cateva citate de la Zeus insusi :
" but with Will Raison in our team, we had some great international experience. On the first day of practice, I was struggling for bites, while Will was catching well. I decided to go and sit behind him for a while and learned more in 20 minutes than I did in the whole three hours I’d spent practicing! " Si inca unul edificator
" When you’re sat just 11 metres apart in a row of over 100 anglers, and you’re one of the only ones catching – you know you’ve got it right! It has certainly made me think that we might be getting things wrong in matches in the UK without realising."
Daca nenea domnu Steve Ringer minte, atunci imi cer eu scuze pentru amandoi
Cat priveste afirmatia ce compara cel mai bun de la noi cu unul ca Steve Ringer ... asta cu respect o spun este un non sens .
Ia un pescar tanarsi obligatoriu talentat de la noi , platestei echipamentul, nada, balta, deplasare etc, da-i un salariu care sa nu il mai tina cu gandul la ce sa puna pe masa familiei si tine-l pe balta si in competitii. Apoi ai sa poti face o asemenea comparatie.
Cele scrise mai sus sunt valabile pentru orice tara care nu are o industrie a pescuitului sportiv la fel de dezvoltata precum cea din UK si unde conditiile pentru pescari difera de la cer la pamant. Cu talentul proti straluci ocazional dar cu talent + bani + munca este cu totul altceva.
Cum poti compara " in competitii sa participe doar cei care au bani" cu " in competitii sa participe pescari sponsorizati carora nu le lipseste nimic si meseria lor este de a pescui" ?
Prietene sa afirmi despre un pescar care a castigat un eveniment de o asemenea amploare .....ca a fost un dus rece....
Eu am fost de fata si am citit si articolul...tu te asteptai sa zica ca Walter Tamas le-a spus strategia si Will a adoptat-o la stilul lor.....si asta pot sa o confirme multi care au fost de fata, romani...crezi ca intamplator echipa Walterland a avut aceeasi strategie?
La cate concursuri internationale ai asistat sa vezi o diferenta intre pescarii romani de stationar si elita stationarului?
Eu asta vreau sa spun ca englezii buni sunt consultanti la firme de profil si merg aproape zilnic la pescuit. La noi se ocupa cu constructii, paduri, comert,economisti, avocati....ar fi bine sa fie romani care pescuiesc ca Ringer la rubeziana.
Iar aia cu dus cupe viteza e frectie la piciorul de lemn.....pescuit trebuie.
Cat despre pista de la Maty-er.....sapata artificial, populata cu caras si crap anual....parca suna a commercial lake.