O pista cu foarte mult peste , pe care voi revenii intotdeauna cu o mare placere .
Cu toate ca in ambele manse am tras , relativ acelasi loc ( doar un stand diferenta ) la inceputul sectorului C , si nu am reusit sa fac fata celor de pe capatul sectorului , eu zic ca se vor gasii metode de a echilibra si acest sector . O finala A pe acesta pista ar fii cea mai spectaculoasa finala din ultimii 10 ani
, ar fii in sfarsit o finala adevarata . Cu toate ca nu stiu daca voi participa anul asta la finale , m-as bucura pentru cei ce vor sa participe sa aiba o pista adevarata ...poate voi da si o fuga pana acolo sa o vad .
Cred ca macar in ceasul al doisprazecelea ar trebuii asultata si parerea celor care concureaza . Eu am fost un sustinator al acestei piste , si l-am tot batut la cap pe Benzar sa vorbeasca cu proprietarii baltii pentru organizarea finalei acolo , poate sa confirme
Felicitari castigatorilor , au castigat cei mai buni si bine pregatiti
Legat de cantitatea de nada , intradevar am avut si eu aproape 40 litri pe mansa , dar la finala eu zic ca trebuie sa ramana la 20 litri , pentru ca si asta va fii o "arta" in a gestiona cantitatea regulamentara de nada pe parcursul a 4 ore