Maty scrie:
Cand Benzar mia spus joi seara dupa antrenament ca va nadi pista cu micropelete,miam amintit ca asa proceda candva Cosa Z. nadind pistele cu viermi mari inainte de sartul concursului.
Poate ca intentia in sine nu este rea,dar se resimte in felul cum va manca sau nu pestele in zilele uematoare.
Deaceia spun,dezechilibre,ptr. ca asta se obtine nadind suplimentar o pista care si asa primeste multa nada la antrenamente.
Nu vreau sa stirbesc cu nimic meritele celor ce sau situat pe podium,insa parerea mea este ca la o asa mare cantitate de peste ceo are S. Paul nu era necesar acel lucru,avand in vedere si faptul ca balta este relativ mica (16 hectare).
Da Nutu sunt de acord cu presiunea si galagia ce a fost pusa pe balta,cumulat cu faptul ca nu mai era iarba, factori ce au avut un efect negatv vizavi de apetitul pestilor,dar nu pricep prea bine dece dupa antrenamentul oficial de vineri,sambata platica se tinea in larg in loc sa fie mai in mal pe nada data la antrenament.
Nici chiar in sectorul C,unde era avalul, rubi nu era eficienta.
Oare ii placeau mai mult micropeletele date acolo la cca.20 de metri ? Posibil.
Nu vreau sa fiu gresit inteles,dar nici nu pot sa numi spun clar parerea,si sa comentez doar pe la colturi,deaceia am spus ce aveam de spus.
Pot sa zici parerea ta nea Maty,Dzeu ne a dat minte si identitate fiecaruia in parte...Nu ai stirbat meritele in schimb ai pus sub semnul intrebarii corectitudinea celor care au fost la acest concurs ca concurent sau ca organizator-ca stiau ceva anume...Cum se intampla ca tu stiai de peleti si de nadit si eu habar nu aveam...De ce nu ai zis zis nimic la sedinta technica de o eventuala problema ??? Apropo anul trecut de unde ai avut peleti aia "magici" cu care nadeai cu prastia ???? La momentul respectiv cum nu ai avut o criza de sinceritate ??? De ce nu tia ai deschis sufletul si de ce nu ai avut de comentat ?? Ah poate ca pana la urma ai castigat ceva anume...respectiv locul 1
Fiind pescar inca nu am ajuns si ihtiolog sa ti infirm sau sa ti afirm parerea ta despre apetitul pestilor in balta de n hectare...in schimb daca ai observat chiar tu ai terminat prima mansa cu rubesiana in mana pe locul 2...imi pare rau ca nu ai facut 1...
Da mai bine tac si destept raman...