silk scrie:
Mai era o solutie ff simpla: cumparai parul ala de 62 lei si vedeai daca ti-ai luat teapa sau nu
Ce sunt 15 euro la banii tai
Parerea mea este ca telescopic e prost, put-over este bun, indiferent de firma.
Aici permite-mi sa te contrazic .... totul de pinde de ce materiale folosesc... In esenta ai draptate daca 2 cozi ar fi construite din acelas material, cea put over va fi superioara uneia telescopice.
Totusi totul se reduce la pretul de achizitie, implicit la materiale si o coada put over construita din materiale ieftine este la fel de "buna" precum una telescopica.
Din pacate nu ai cum sa ocolesti pretul , adica sa platesti putin pentru "pretentii" mari...
Vestea buna este ca preturile "aberante" si diferentele uriase intre utilitatea cozilor de minciog se reduce la modelel de 4m sau mai lungi. Pentru modele de 3m sau 3.30m gasesti modele foarte, foarte bune in limita a 250 Lei, adica la jumatate din pretul uneia lungi... acum se pune problema, gandind simplist daca merita sa te mai sarpini de 250 Lei pentru a plati diferenta pentru inca 70 cm-1m in plus de coada... Si tot la vorba mea se ajunge... trebuie sa stii foarte bine ceea ce iti doresti , sa te gandesti la locurile pe care le pescuiesti si necesitatea unei cozi de minciog lungi ( 4m sau peste) inaite de lua o decizie privind achizitia !