[quote=lazarini]
ticairlandezu scrie:
@razvan.m:
Revista PPT - iarna 2013-2014 / nr.10, pag.161, articol „FRPSC, TIMIȘOARA, RACEALĂ: PRIMII”, autor Dan F.Secoșan, despre marea finala de feeder de pe canalul Bega:
„Ștefan Popescu, președinte al Federației Române de Pescuit Sportiv și Casting (în imagine, în stânga):
Ne-am propus să evităm amenajările cu crap și preferăm pistele organizate pe râuri, la fel cum se întâmplă și în concursurile Federației Internationale - FIPS. Pista propusă la Timișoara (canalul Bega - n.n.) de Mihai Borchin a prilejui un pescuit extrem de tehnic. Exact așa cum mi-am dorit”
Iata cum preferințele faraonului pescuitului competitional oficial s-au schimbat dupa numai 7 luni. Acum nu mai evita amenajarile cu crap. Dimpotriva !
Acum nu mai prefera pescuitul extrem de tehnic, ci acela la cantitate, in ape in care pestele este crescut pentru consum...
Oare sa isi fi dat in sfarsit seama ca sportivii sai nu vor participa niciodata la concursurile Federatiei Internationale - FIPS, pe care incerca sa le imite ?!
@ticairlandezul
Am vazut ca ma citezi ca pe Lenin
, dar pentru respectarea adevarului istoric vezi ca postarea de mai sus nu imi apartine, e a lui razvan.m (mihuta)[/quote]
Mai conteaza!!
!...ce e scris(e scris), ramane pentru "eternitate"
...important e sa priceapa lumea!!!!
...apoi ne'o iarta el Razvan Mihuta
Hai noroc!!! si sa mai scrie'ti ....ca ma unjeti pe suflet!!!