Acum , la final , despre concurs. Impart in 3 sectiuni , PISTA , ORGANIZARE , PESTE.
PISTA
Momentan nu este echilibrata , sunt standuri care tin crap , standuri care nu. Pestele mic este distribuit pe pista , dar un bonus-crap nu poate fi depasit usor cu peste mic. Doi crapi deja ... nici o sansa. Deci mai trebuie bagat sau peste alb , sau crap. Oricum , fiind prima editie , a fost satisfacator aspectul "peste" , cine a stiut sa-l caute si sa gestioneze conditiile existente a avut un punctaj bun. Nota 8,50
ORGANIZARE
Nu pot spune decat atat: PERFECTA , sunt pontoane amenajate , gazon tuns , cosuri de gunoi , etc. Trecand peste micile imperfectiuni , a fost de nota 10. OAMENII , cei care au sfintit locul , au fost gazde desavarsite , participantii au primit in ambele zile mancare "din partea casei ", amabilitate , etc. Sunt impresionat.
PESTE
Aici nai este de lucrat , pista momentan nu este echilibrata , desi nu se poate spune ca nu este peste. Doar ca pestele mic greu poate faca fatabonusului "crap" , care este putin si distribuit inegal pe pista. Oricum , cred ca se poate remedia fara probleme , trebuie doar sa acordam putin timp administratorilor.
Concluzia este ca am avut o experienta frumoasa , peste asteptari(nu-l credeam pe Lupei in stare de asa organizare
) , o sa-i fac abonament si pt Apulum. Nu mai spun de experienta inedita , avuta cu reprezentantul lotului national popopopesciano feederal ,o incantare , mi-am dat seama de decalajul existent , cam ca intre Romania si Elvetia. Dar... interesanta experienta.
Per total , fara rezerve , o cupa frumoasa , reusita , sper sa pot participa la cat mai multe editii de acum inainte.
Felicitari organizatori , concurenti , federatie.
Toti au conlucrat pentru reusita evenimentului.