Pescuit Stationar

Acum este 27 Noi 2024, 16:54

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 348 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA APULLUM ROMANIAN MASTER 2014
MesajScris: 08 Iun 2014, 19:14 
Neconectat

Dupa ce s-au scris 29 de pagini :twisted: ....e frumos clasamentul asta :x :ugeek:

Sus

MesajScris: 08 Iun 2014, 19:15 
Neconectat

Eduard I scrie:
Tino 1
Adi Suciu 2

Felicitari

clasamentul asta :evil:

asta nu stirbeste cu nimic, meritul castigatorilor,organizatorilor si mai ales al participantilor

dar cu clasamentul cum ramane....trageti cu ochiul la crapisti...clasament live,cantar cu cantar

Ultima oară modificat de bogdanpesc pe 08 Iun 2014, 19:18, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 08 Iun 2014, 19:17 
Neconectat

1. Tino Rosi
2. Adi Suciu
3. Tudor Bodocan
CMMC Spatacean Vasile (aprox 10kg, nu mai retin exact)
Bravo domnilor! Ati muncit, meritati felicitarile mele.

Sus

MesajScris: 08 Iun 2014, 19:32 
Neconectat

Bravo!! Felicitari castigatorilor!!! Uite ca se poate sa faci 60 kg pe manse si pe FIPS, lucru care, eu cred, e mare smecherie fata de open. Sunt tare curios cat se va face la Trabuco pe manse, din cate stiu, e cam echivalent.

Sus

MesajScris: 08 Iun 2014, 20:10 
Neconectat

4.Nutu
5.....
6.Doctoru

Sus

MesajScris: 08 Iun 2014, 21:12 
Neconectat
Moderator global

Salut voua ,
Maine o sa pun clasamentul , poze , pareri , rog putina rabdare. Nu avem posibilitate de cantariri live , sorry viermanosule...
Oricum , a fost un concurs frumos , lupta deschisa , castigatorul s-a stiut doar dupa cantarire...

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 05:28 
Neconectat

Bravo Tino! Bravo Suciu!

Tino, sei un grande pescatore di matchfishing! :D Grazie per l'amicizie. ;)

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 06:12 
Neconectat
Moderator global

Clasamentul :

Total cantitate prinsa : 2.332 kg
Media pe mansa : 36,4 kg

Fişiere ataşate:
clasament apullum 2014.jpg
clasament apullum 2014.jpg [ 317.29 KiB | Vizualizat de 6021 ori ]

http://pescuitstationar.blogspot.com/
Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 06:19 
Neconectat

Multumim organizatorilor multumim locatiei Doripesco pt gazduire si pt aceasta minunata balta care iti da adrenalina la maxim, a fost o mare onoare sa pot participa la un concurs de nivel mai inalt decat eram obisnuit, la prima participare pe doripesco sa am norocul sa prind mare captura ie ok zic io, apropo si la antrenament am luat un crap de 10,500 kg deci am plecat din start pe captura pt ca nu aveam nici o sansa sa ma bat la premi cu asa campioni cu care am concurat, pt care am tot respectu pt ferpleiu lor care au mai dat cate un sfat care pt mine a contat mai ales acuma la inceput de drum ms dom"antrenor" Lupei pt tot ce ma invatat ms pandy pt sfaturi si premiul acordat,sa dea domnu sa ne vedem cu bine la urmatorul concurs pe Doripesco "Trabucco" ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 07:16 
Neconectat
Moderator global

Acum , ca a mai trecut oboseala , pot sa intru mai mult in detalii. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au pus umarul pentru buna desfasurare , aici amintesc arbitrii AJVPS Alba , multumim lui Cuby , lui Pandy , chiar si lui Petrisor rapidu' pt sprijinul lor. Multumesc si administratorilor baltii pentru suportul tehnic (frigider , saltele primire , etc). Nu pot sa-l uit pe Gigi Moroiu , care ne-a ajutat si el cu logistica necesara cantaririi rapide.
Mai vreau acum sa le multumesc celor care ,dezinteresati , au sprijinit financiar , pentru a putea oferi premiile promise. Multumim Doru Bilan.
Acum , la sfarsitul multumirilor , vreau sa felicit totiparticipantii , care au facut un efort pentru a fi prezenti. Fara ei , toate celelalte aspecte ar fi fost inutile. Va multumesc si va mai astept.
acum...
Nu pot sa nu-i mentionez si pe cei care , repetat , indiferent de locatie , de regulament , sunt primii care se inscriu . Concurentii virtuali. Apoi sunt primii care se retrag. Unii , cu motive reale. Altii , anuntand macar organizatorii , chiar daca doar cu 1-2 zile inainte. Mai sunt cei care nici macar nu anunta. Aceste atitudini pun in dificultate pe cei care inca vor sa mai faca ceva.Nu intru in detalii , nu vreau explicatii sau scuze... este realitatea. Asadar , voi posta o lista cu cei care din 2014 sunt persoane non grata la Cupa Apulum , nu vreau sa se supere nimeni , dar decat sa incurce , mai bine sa stea acasa.
Mai vreau sa-i amintesc si pe cei care s-au oferit voluntar sa sprijine financiar ,considearandu-i aici si pe cei inscrisi in total langa acesta , targetul fiind sa ajunga locul 1 la 10.000 ron , insa nu s-au mai onorat promisiunile...
Oricum , cu bune , cu rele , a fost o cupa frumoasa , reusita , toate eforturile facute fiind rasplatite si onorate de catre cai prezenti. MULTUMESC VOUA , CINSTE VOUA .
Nu in final , dar in ultimul rand , vreau sa-i multumesc si lui Fane Popescu , care ne-a facut reclama , la Directia Judeteana de Sport Brasov , adresa-reclamatie catre acestia fiind o buna publicitate pentru noi. Bine , aia fiind normali la cap, n-au bagat in seama o asemenea plangere , probabil considerand ca oricine poate organiza o "braila-intalnire campeneasca-blablabla" , fara a avea nevoie de acordul creaturii. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dar , decat sa faca si el un concurs-competitie-campionat OFICIAL , mai usor este sa se faca de KK. Federatie , scapati de el , va trage la vale , nu va dati seama? Va va sufoca in scurt timp. Ultima plangere penala depusa in numele federatiei impotriva AJVPS Alba , ca functioneaza ilegal , fara autorizatie de functionare , bla-bla , se va lasa cu replica. Am mai bagat in dizolvare rahaturi create de fane , o sa cautam dreptatea si in cazul asta. Scump va va costa presedintele asta... ;) Insa asta deja este din alt film. :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 348 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Următorul

Ora este UTC [ DST ]