Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 22:00

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 348 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA APULLUM ROMANIAN MASTER 2014
MesajScris: 09 Iun 2014, 07:29 
Neconectat

Pentru mine a fost un concurs incredibil,nu imi imagineam ca se poate prinde atata peste intr-o mansa,lipsa de experienta in pescuitul la rubeziana si fiind prima oara pe aceasta balta si-au spus cuvantul pentru mine.Dar cu toate acestea a fost cel mai frumos concurs la care am participat vreodata,si sper sa mai am posibilitatea sa ajung pe aceasta balta si sa concurez alaturi de cei mai buni pescari la stationar.Felicitari lui Alin tudose si Adi suciu pentru organizare,felicitari castigatorilor care chiar au meritat locul castigat,felicitari Vasi pentru captura si felicitari tuturor pentru participare si pentru cinstea si bunul simt de care au dat dovada in concurs.

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 08:25 
Neconectat

became very good race thank the organizers it was all perfectly compliment all my Romanian friends will see a trabuko Cup :) just missed Truya Makumba ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 08:37 
Neconectat

Multumiri organizatorilor , concurs cu peste mult , bine organizat , cu un mic impediment si anume : trebuie nadite toate standurile in ziua de antrenament indiferent daca sant concurenti pe ele sau nu sant.
M-am simtit excelent in compania prietenilor ca noi pierzatorii cu asta ramanem dar merita.
Sa ne vedem sanatosi la cupa Trabucco.

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 11:01 
Neconectat

Am selectat cateva poze si am reusit sa fac un album public pe care l-am postat in link-ul urmator:
https://www.facebook.com/radu.tanase.58/media_set?set=a.4385015520105.1073741840.1729792219&type=1

Imi cer scuze fata de Alin Tudose pentru poza lui Bodocan de la premiere care a fost modificata din varii motive.

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 12:10 
Neconectat

Multumesc alla grande organizzazione di un. bel concorso sono stato bene e il lac este plin de peste auguri a tutti i partecipanti e in particolare a Adi Suciu mio grande amico e grande avversario :lol:

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 13:14 
Neconectat

Felicitari castigatorilor si mai ales felicit pe fiecare concurent care a participat!Un concurs frumos cu peste mult si cei care se pricepeau prindeau si peste,restu mai avem de inavatat!Cu persoanele non grata sunt de acord si eu!

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 13:22 
Neconectat

RESPECT cred ca e cuvantul cel mai potrivit,atat pentru organizatori,concurenti,castigatori.......

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 17:46 
Neconectat
Moderator global

Multumesc tuturor pentru felicitari , si ii felicit si eu la randul meu pe Tudor si pe Tino . Si in prima mansa mi s-a spus la sfarsit ca am castigat sectorul , si in a doua toata lumea imi spunea ca am castigat concursul ....dar le-am spus ca nu cred nimic pana dupa ce nu-l cantareste pe Tino :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....si nu m-am inselat ;) ;) ;) Bravo Tino inca o data .!!!!!!
Legat de organizare , pot sa va spun ca , atata timp cat inca aveti organizatori ca Tudose si oamenii de la Alba , sa aveti grija de ei ca`s trup si suflet pentru ceea ce fac si singura lor grija e ca totul sa fie cat mai bine si sa fie toata lumea multumita . Pentru cine nu a fost acolo va spun ca si cu 32 de participanti PREMIILE AU RAMAS ACELEASI si asta numai datorita lor si a unor oameni de cuvant cum este DORU BILAN , pentru care am tot respectul .
Am ramas , in schimb , cu un gust foarte amar , fata de unii concurenti virtuali , care nu pot sa inteleg de ca se inscriu in concursuri numai ca sa incurce organizatorii , si nici macar nu au curajul sa , si mai rau , nici macar nu-i intereseaza , sa anunte macar aici ca nu se prezinta . Exista intotdeauna cazuri , cand din motive obiective nu mai poti sa te prezinti , toata lumea le intelege si le accepta daca sant anuntate din timp , dar cand vada ca la unii e un obicei sa se inscrie printre primii la fiecare concurs iar apoi in ultima clipa sa se retraga asta nu o pot intelege . Din punctul meu de vedere aceste personaje au un caracter infect , nu mai prezinta credibilitate pentru mine ,si ii voi ignora total de acum inainte . Am vrut sa-i si bazez de pe aici ca sa nu mai intoxice forumul cu inscrieri si retrageri , dar mai bine ii las ca sa vad pana unde poate sa mearga nesimtirea umana .
Razvan Cazacu i-a promis lui Tudose o sponsorizare pentru fondul de premiere de 1.000 euro din proprie initiativa , fara al ruga noi ceva , iar inainte cu o saptamana de concurs nu i-a mai raspuns la telefon si nici nu a venit la concurs ....judecati voi situatia .

Legat de concurs ce pot sa spun , doar ca am pescuit cu nada de la Gigi , si ii multumesc pe calea asta , BAIT TECH PRO NATURAL la 2 kg (o punga) , 2 kg tot BAIT TECH Special G GREEN si doua pungi de MIX CARPA .
Patru conserve de porumb trase cu prastia si maximum de viermi colati .
Nadirea de start :
10 cupe de nada
1 porumb
2 viermi colati

intretinere :
o cupa de nada , o cupa de viermi cand dispareau trasaturile .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 18:18 
Neconectat

pescar_amator scrie:
Am selectat cateva poze si am reusit sa fac un album public pe care l-am postat in link-ul urmator:
https://www.facebook.com/radu.tanase.58/media_set?set=a.4385015520105.1073741840.1729792219&type=1

Imi cer scuze fata de Alin Tudose pentru poza lui Bodocan de la premiere care a fost modificata din varii motive.

Si pentru cei care nu au facebook, ceva poze? Multumesc!

Sus

MesajScris: 09 Iun 2014, 18:24 
Neconectat

Scuze pentru neprezentare. Sunt situatii cand lucrurile nu ies asa cum vrei, si acum a fost una din ele. Daca Vineri primeam o veste pozitiva, ma urcam in masina si veneam.
Puk a plecat in Germania in weekend la lucru, pentru o lunga perioada de timp, lasand acasa o fetita mica sa il astepte
Sunt probleme si oportunitati sau capete de drum. Prefer oportunitatile, altfel din cauza problemelor sunt nevoit sa pun capat concursurilor.

In concluzie, va rog sa acceptati scuzele mele.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 348 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35  Următorul

Ora este UTC [ DST ]