Multumesc tuturor pentru felicitari , si ii felicit si eu la randul meu pe Tudor si pe Tino . Si in prima mansa mi s-a spus la sfarsit ca am castigat sectorul , si in a doua toata lumea imi spunea ca am castigat concursul ....dar le-am spus ca nu cred nimic pana dupa ce nu-l cantareste pe Tino
....si nu m-am inselat
Bravo Tino inca o data .!!!!!!
Legat de organizare , pot sa va spun ca , atata timp cat inca aveti organizatori ca Tudose si oamenii de la Alba , sa aveti grija de ei ca`s trup si suflet pentru ceea ce fac si singura lor grija e ca totul sa fie cat mai bine si sa fie toata lumea multumita . Pentru cine nu a fost acolo va spun ca si cu 32 de participanti
PREMIILE AU RAMAS ACELEASI si asta numai datorita lor si a unor oameni de cuvant cum este
DORU BILAN , pentru care am tot respectul .
Am ramas , in schimb , cu un gust foarte amar , fata de unii concurenti virtuali , care nu pot sa inteleg de ca se inscriu in concursuri numai ca sa incurce organizatorii , si nici macar nu au curajul sa , si mai rau , nici macar nu-i intereseaza , sa anunte macar aici ca nu se prezinta . Exista intotdeauna cazuri , cand din motive obiective nu mai poti sa te prezinti , toata lumea le intelege si le accepta daca sant anuntate din timp , dar cand vada ca la unii e un obicei sa se inscrie printre primii la fiecare concurs iar apoi in ultima clipa sa se retraga asta nu o pot intelege . Din punctul meu de vedere aceste personaje au un caracter infect , nu mai prezinta credibilitate pentru mine ,si ii voi ignora total de acum inainte . Am vrut sa-i si bazez de pe aici ca sa nu mai intoxice forumul cu inscrieri si retrageri , dar mai bine ii las ca sa vad pana unde poate sa mearga nesimtirea umana .
Razvan Cazacu i-a promis lui Tudose o sponsorizare pentru fondul de premiere de 1.000 euro din proprie initiativa , fara al ruga noi ceva , iar inainte cu o saptamana de concurs nu i-a mai raspuns la telefon si nici nu a venit la concurs ....judecati voi situatia .
Legat de concurs ce pot sa spun , doar ca am pescuit cu nada de la Gigi , si ii multumesc pe calea asta , BAIT TECH PRO NATURAL la 2 kg (o punga) , 2 kg tot BAIT TECH Special G GREEN si doua pungi de MIX CARPA .
Patru conserve de porumb trase cu prastia si maximum de viermi colati .
Nadirea de start :
10 cupe de nada
1 porumb
2 viermi colati
intretinere :
o cupa de nada , o cupa de viermi cand dispareau trasaturile .