Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 05:40

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: incat incet AVP-istii raman singuri pe parcela lor
MesajScris: 25 Feb 2010, 10:28 
Neconectat

:twisted:
Imagine

:twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re: incat incet AVP-istii raman singuri pe parcela lor
MesajScris: 25 Feb 2010, 11:31 
Neconectat

Nu stiu daca ai remarcat, dar aici nu avem treaba nici cu ALP nici cu Sup... eu cel putin sunt cel mult un cititor si nu mai intereseaza polemicile cu Seco sau mai nou C.Toader. Apreciez forumul acesta si atat. Restul ... e rest! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 25 Feb 2010, 18:05 
Neconectat

giugiuka... nu era vorba de ce, sau pe cine apreciezi. Ci ca tocmai pentru ce s-a format acest site, ideea de la care s-a plecat fortat de pe siteul AVP era ca pescarii erau banati sau stersi pe capete in momentul in care nu scriau osanale "regilor" avepisti ... lucrul ala nici acum nu s-a terminat. Oamenii ce nu pot rezolva cu creierul o rezolva stergand. Sunt niste comunisti convinsi. :ugeek:

Sus

MesajScris: 25 Feb 2010, 18:26 
Neconectat

Mai baieti nu pierdeti nimik. Am facut prostia sa le cumpar revista alp si am vazut cu stupoare ca are:
46 pag spinning
34 pag crap
9 pag fly
5 pag stationar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Restu reclama

Alta nici nu mai iau :mrgreen:

Sus

MesajScris: 25 Feb 2010, 21:16 
Neconectat

silk scrie:
Mai baieti nu pierdeti nimik. Am facut prostia sa le cumpar revista alp si am vazut cu stupoare ca are:
46 pag spinning
34 pag crap
9 pag fly
5 pag stationar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Restu reclama

Alta nici nu mai iau :mrgreen:

am vazut si eu revista la un chiosc si mi-am permis sa ii fer omului sa ma lase sa o rasfoiesc. Spre surprinderea mea omul m-a lasat si astfel am vazut ca are poze mult sub concurenta, articolele sunt varza. Reclama nu zic sa nu aiba ca din aia traiesc. Revista nu stiu daca or sa o vanda in halul in care arata. Au luat prost startul. Daca nu isi revin repede se indreapta diregt spre revista taurusului. Se bat pe aceeasi plaja... fac impreuna castele de nisip. Daca il iau in echipa si pe talibanu' sunt perfecti de urzica. :P ;)

Sus

MesajScris: 25 Feb 2010, 21:41 
Neconectat

Imagine

asta chiar este tare :lol: sa imi spuna si mie AVP-istii unde au prins "salaul" ala travestit in Bass sau Walley si "stiuca" aia ciudoasa de cine stie ce ape necunoscute. Sa inteleg ca in romanie exista lacuri populate cu ciudatenile astea? Acum poate intra careva pe aici sau unu care are cont pe AVP sa le zica si lor ca ala nu este salau si aia nu este stiuca asa cum scriu ei sub pozele postate mai sus. :twisted: :mrgreen: :lol: :twisted: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 27 Feb 2010, 19:10 
Neconectat

eu le-am luat pe amandoua si nu voi mai da bani pe nici una pt ca jumate din ele sunt reclame .ambele sunt exact aceasi treaba doar ca difera putin grafica si articolele nu merita bani nici una. ce citesti tot cu litere se scrie.

Sus

MesajScris: 27 Feb 2010, 22:45 
Neconectat

floringula scrie:
eu le-am luat pe amandoua si nu voi mai da bani pe nici una pt ca jumate din ele sunt reclame .ambele sunt exact aceasi treaba doar ca difera putin grafica si articolele nu merita bani nici una. ce citesti tot cu litere se scrie.

te cred, si eu le am pe amandoua... fiecare cu punctele ei slabe si puncte "forte". :twisted:

Sus

MesajScris: 02 Mar 2010, 20:13 
Neconectat

Merlin (VO - respecte), ok, cei de la AVP au apucaturile celor are au fost la AVP si te-au cenzurat aiurea ... Complet de acord. Si atunci de ce ii critici de pe sit-ul SuBPescar??? Ai facut un topic special acolo pentru ai denigra (si poate pe buna dreptate) si vad ca te simti foarte bine pe noul site al fostei redactii de la AVP! Cu vechii admini si moderatori!!!!

Sus

MesajScris: 03 Mar 2010, 16:19 
Neconectat

merlin scrie:
giugiuka... nu era vorba de ce, sau pe cine apreciezi. Ci ca tocmai pentru ce s-a format acest site, ideea de la care s-a plecat fortat de pe siteul AVP era ca pescarii erau banati sau stersi pe capete in momentul in care nu scriau osanale "regilor" avepisti ... lucrul ala nici acum nu s-a terminat. Oamenii ce nu pot rezolva cu creierul o rezolva stergand. Sunt niste comunisti convinsi. :ugeek:

Vije,este prima data cand nu sunt de acord cu tine,pana acum ;) ...de fapt am mai fost odata :lol: ,da asta nu mai conteaza acum...din pacate faci o gresala "monumentala" ...comparand actualii AVP-isti...cu fosti "Comunisti"...din cauza carora sa plecat de pe forumul AVP....si care nu sunt nimeni altii decat "domnii" de pe forumul SuperPescar...cum bine sti ;)
In consecinta...comentariul tau...din punctul meu de vedere nu face altceva decat sa-i acuze...pe "domnii" de la ........... ;) ca fiind comunisti si iubitori de "osanale"...disculpandu-i pe actuali AVP-isti ...de greselile "regilor" predecesori.
p.s. ce zici pot sa inteleg asa :?: :roll: ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]