zsolt scrie:
Legat de concurs ce pot sa spun , doar ca am pescuit cu nada de la Gigi , si ii multumesc pe calea asta , BAIT TECH PRO NATURAL la 2 kg (o punga) , 2 kg tot BAIT TECH Special G GREEN si doua pungi de MIX CARPA .
P
Vezi ca Pro Natural nu exista la punga de 2 kg , vine la punga de 1.5kg . In rest , felicitari organizatorilor, castigatorilor si nu in ultimul rand participantilor.
PS: A trebuit sa ii dau telefon lui Radu Tanase sa imi confirme ca esti tu in poze ! Sa nu te mai recunoasca omul ,
ai pierdut ceva pe drum, le-am gasit eu , dar presupun ca nu le mai vrei inapoi
Vai Cata nu mai insulta pe majestate daca el a avut pungi de 2kg inseamna ca a fost produs o gama special pentru casa regala,nu inteleg cum ai tu tupeul sa-l ataci!
Si ochelarii ce si-a pierdut(ca un contemporan i-a si zis ca-i batran si nu mai vede)multzumim ca l-ai inapoiat altfel pescuia regele in Olt!
[/quote]
Nu am atacat Zsolt, stie bine ca ii port un respect aparte la fel ca si tie dealtfel ( nu uit de unde am plecat)
, voiam doar sa aflu exact ce a folosit si cum ... vreau sa vin si eu la Trabucco si chiar nu imi dadea la socoteala reteta pe care a spus-o prima oara... adica avea prea multa nada fara fishmeal in prima reteta si nu vedeam sensul sa amesteci Mix Carpa cu Pro Natural cand vizezi Crapul .... daca era sa traga pe platica , inteleageam .. dar asa.. mie imi dadea cu virgula ... trebuia sa fie alta combinatie